Nørherredhus

Nørherredhus Hotel & Konferencecenter

Vi kan med glæde fortælle, at vi pr. 1. marts 2016 kan skrive endnu et hotel på listen over vores hoteller. Vi er nu oppe på 20 hoteller i Danmark.

Hotellet ligger i Nordborg på Als i Sønderjylland og består i øjeblikket af 29 hyggelige værelser. Hotellet er et moderne hotel opført i 1966, hvor det efterfølgende blev nyrenoveret i 2006 og åbnede den 1. september.

Med Danske Hotellers overtagelse af hotellet vil det blive udbygget med mindst 20 ekstra værelser. 

Derudover byder hotellet på gode kursusfaciliteter og selskabslokaler med plads til op til 350 gæster, en stor moderne teaterscene og -sal, samt hyggelige fællesarealer.

Bemærk: vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre hotellets hjemmeside, som bliver offentliggjort d. 1. marts 2016.

Værelserne

Alle værelser er rummelige og dejlig lyse med fladskærms-tv og gratis trådløst internet. Ud af hotellets 29 værelser har hotellet 4 familieværelser er beliggende med egen indgang på østsiden af hotellet. I alle værelser er der plads til opredning, så børnene også får en god oplevelse. 

Oplevelser og attraktioner i området

Hotellet ligger ikke langt fra Sønderborg, hvor der er rig mulighed for shopping. Desuden ligger hotellet tæt ved skov, strand og gode fritidsaktiviteter som golf, jagt og sejlsport.

Besøg også den største skov på Als, Nørreskoven, som strækker sig langs østkysten med udsigt til Fyn eller Nordborg Slot og den dertilhørende slotspark. Eller tag en tur til Nøffelskoven med sjove træskulpturer.

For historieinteresserede er der et væld af oplevelsesmuligheder, hvor Historiecenter Dybbøl Banke varmt kan anbefales. Her kan man på egen krop opleve omstændighederne omkring et af Danmarkshistoriens store militære nederlag, og kører man ned langs Als kyst, kan man komme ud til det sted, hvor preusserne gik i land, og senere indtog store dele af Danmark. Man finder stadig mange af de såkaldte "krigergrave" - steder hvor danske soldater faldt i kamp - i landskabet på Als.

Et besøg værd er også den historiske Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot med ringridning, Baronens Høj og kysten på Als, hvor der stadig er "krigergrave". Hjortspringbåden i Holm fortæller lidt af historien om jernalderfolket på Als.

Fra Hotel Nørherredhus er der ikke langt til områdets golfbaner, hvor du får rig mulighed for at svinge golfkøllerne. Hotellet ligger blot 1 km fra Nordborg Golfklub, samt 20 km til Alssund Golfklub.

På Als ligger også Universe (tidligere Danfoss Universe) med et væld af naturvidenskabelige attraktioner og lærerige oplevelser.

Kursusfaciliteter og selskabslokaler

På Hotellet har selskabs- og konferencefaciliteter fra 2-480 personer, samt selskabslokaler med plads til op til 350 gæster og en stor moderne teatersal.

Hotellet har plads til både selskaber, konferencer, udstillinger eller mindre møder. Hotellet har dejlige foyer-områder, hvor man i ro og mag kan mødes.

Da Hotel Nørherredhus blev bygget, var fabrikant Mads Clausens ambitioner med hensyn til indretning tårnhøje, så sal, scene og orkestergrav blev modelleret efter det Kongelige Teaters Ny scene.

Derfor råder hotellet i dag over en fremragende teatersal med en 11 meter dyb scene, og orkestergrav forsænket under et forskydeligt gulv. Gulvet er nyrestaureret og fremstår i samme flotte kvalitet, som da hotellet blev bygget.

Teatersalen kan mørklægges, og der forefindes projektor samt øvrigt moderne AV-udstyr. Der er fast- samt trådløs mikrofon og en talerstol. Salen har en god akustik, hvorfor mikrofon næsten er unødvendig. Scenen i salen er velegnet til præsentation, taler og mindre optrædener.

Foruden teatersalen byder hotellet på 4 mindre mødelokaler, som er ideelle til møder og kurset. Heraf kan lokale 2 og lokale 3 slås sammen, så der er plads til i alt 60 personer.

Hoteloversigt

Find vores hoteller her

Nørherredhus Hotel Hotel Marina Hotel VinhusetHotel Menstrup KroHotel Frederik d.IIHotel Vissenbjerg StorkroHotel DagmarHotel NordenHotel MediØstergaards HotelHotel FalkenHotel RingkøbingHotel VildbjergHotel LimfjordenHotel SøparkenDronninglund HotelHotel Hjallerup Kro Hotel PhønixHotel Årslev KroHotel Juelsminde StrandHotel Lynggården

HOTELGUIDE

Find yderligere inspiration i vores hotelguide, hvor du kan læse mere om de enkelte hoteller.

Bonuskort

Med Danske Hotellers bonuskort kan du optjene point i forbindelse med dit ophold. Læs mere her.