Juletilbud

hos Danske Hoteller

Juletilbud fra Danske Hoteller

Få inspiration til, hvor årets julefrokost skal holdes, uanset om det er firmajulefrokosten eller en stille julefrokost for dig og dine kære. De enkelte hoteller byder også på mad-ud-af-huset samt jule- eller nytårsophold. Se meget mere herunder og gå videre til hotellernes egne hjemmesider.

Fredag d. 1. og lørdag d. 2. december 2017 serverer Hotel Limfjorden traditionen tro det helt store julebord med et stort udvalg af køkkenets julelækkerier, efterfulgt af fantastisk underholdning fra Drama Queen samt Karsten Jensen.

Læs mere

Hotel Søparken har tilbud på et hyggeligt juleophold i perioden 1. november til 15. december 2017. 

Læs mere

Kom til julefrokost på Dronninglund Hotel, som tilbyder julebuffet med et stort udvalg af traditionelle juleretter. Der vil desuden være musik og dans, samt mulighed for tilkøb af overnatning. Der tilbydes også julemad ud af huset - vælg ml. 2 anretninger.

Dronninglund Hotel tilbyder også en lækker nytårsmenu ud af huset på årets sidste dag.

Læs mere

Vi elsker bare juletiden. Derfor har vi en række gode tilbud på lækker julemad. Søndag d. 10. og 17. december fra kl. 12-15.00, kan du komme til spis-hva'-du-ka' julefrokost med spændende julebuffet. 

Fra d. 1. november er der mulighed for at bestille en dejlig juleanretning, som både kan nydes i restauranten eller afhentes som mad ud af huset.

Vi leverer også julemad ud af huset d. 24. december.

Læs mere

Nyd din julefrokost i hyggelige lokale rammer, når Hotel Falken slår dørerne op lørdag den 9. december til julefrokost med julebuffet og levende musik for det voksne publikum. Der bliver fællessang og fyldt dansegulv!

Fra d. 1. november kan du bestille julemad ud af huset på fra hotellet. Her kan du vælge mellem 2 slags anretninger. 

Læs mere

På Hotel Vildbjerg i Midtjylland kan du bestille en rigtig traditionel julebuffet. Hotellet tilbyder tre forskellige slags julebuffeter med varierende indhold. Buffeterne kan både nydes i restauranten eller tages med hjem. Se blandt andet også vores store lækre Tapasrondel.

Læs mere

Stort jule-ta'-selvbord, dinner og dansemusik og underholdning med Drama Queen, Ole Gas Band eller Sussi & Leo.

I forlængelse af julefrokosten er det også muligt at købe en overnatning.

Læs mere

På Hotel Medi tilbyder vi både julefrokost og julemad ud af huset. Julefrokosten er i slut november/start december og byder på traditionel dansk julebuffet.

Desuden serverer Hotel Medi en 3 retters julemenu i restauranten. Hotel Medi tilbyder desuden Det Lille Julebord, som er velegnet til mad ud af huset. 

Læs mere

Deltag i årets julefrokoster på Hotel Marina i Grenaa med lækker julebuffet, julestemning og underholdning. Efter maden er der musik og dans ved A Celebration. Book jer ind på en af følgende datoer: 1., 2., 8. og 9. december. Det er også muligt at tilkøbe overnatning.

Tag også til Hotel Marina og nyd årets sidste og første dag med et nytårsophold med forkælelse og luksus i smukke og naturskønne omgivelser. 

Læs mere

På Hotel Juelsminde Stand kan du komme i rigtig julestemning med et 2 dages juleophold. Tilbuddet gælder fra 20. november til 20. december.

Hotellet byder også et festligt nytårsophold med en spændende 5 retters menu, kransekage, champagne og fyrværkeri.

Læs mere

Kom i ægte julestemning på et af Danmarks ældste hoteller - Hotel Dagmar i Ribe. Besøg restauranten, som byder på en spændende 4 retters gastronomisk julemenu fra den 20. november til 22. december.

Hotel Dagmar tilbyder forskellige juleophold: lille juleaftens-ophold, juleaften-ophold, 1. juledag-ophold, samt 3 dages juleophold i juledagene.

Du kan også fejre årskiftet i nostalgiske rammer med bl.a. Dronningens nytårstale og en 5 retters nytårsmenu.

Læs mere

Hotel Norden i Haderslev stiller an med panoramaudsigt over Haderslev Dampark til årets julefrokost og ikke mindst musik og dans. Her bliver der serveret en stor traditionel julebuffet, hvor du kan vælge mellem 2 julefrokostpakker i forskellige prisklasser.

Ligesom sidste år holder Hotel Norden åben juleaften med det hyggeligste juleophold med alt lige fra velkomstgløgg til julebrunch og selvfølgelig en traditionel julemiddag.

Læs mere

Drama Queen, John Mogensen Show Band eller Den Røde Tråd? På Hotel Vissenbjerg Storkro på Fyn kan du komme til julefrokost med masser af underholdning og god traditionel julemad, samt mulighed for overnatning.

Vissenbjerg Storkros første julefrokost skydes af med et brag fredag d. 1 december når John Mogensen Show Band sørger for en festlig og glad danseaften, afholdes igen lørdag d. 2. december. 
Fredag d. 8. og lørdag d. 9. december genopliver Den Røde Tråd, klassikerne fra SHU-BI-DUA og Kim Larsen!

Lørdag d. 16. december står den på Drama Queen, der disker op med et juleshow i verdens klasse!

Læs mere

Hold jeres julefrokost i historiske omgivelser på Hotel Vinhuset i Næstved. Her kan du opleve Feat Back spille dansevenlig rock og nyde en gammeldags og traditionel julebuffet. Datoerne er d. 24. og 25. november samt d. 1.,2.,8. og 9. december.

Læs mere

Hold jeres julefrokost på Nørherredhus Hotel eller tag den herlige julemad med jer hjem og nyd den med venner og familie. Julefrokosten afholdes i jeres eget lokale på hotellet, og er gældende for min. 15 personer, hvor I kan vælge mellem to julemenuer.

Læs mere

Kom traditionen tro til en festlig julefrokost til tonerne af Danmarks bedste Bamse Jam, det tætteste du kommer på at opleve den folkekære Flemming ”Bamse” Jørgensens store sangkatalog. Vi serverer en lækker 3 retters julebuffet dertil og spiller om sjove mandelgaver.

Du kan også opleve julen, som du aldrig har oplevet den før, og tage en rejse tilbage i juletiden med et besøg i Den Gamle By i Aarhus, som i højtiden udsmykker byen på imponerende vis og skaber en helt fantastisk julestemning i en tid, der var engang.

Læs mere

Den perfekte julegave

Giv et Lys i Mørket ophold til én, du holder af

Køb opholdet som gave på danskehotelophold.dk

Den perfekte gaveidé i julen