Opholdstyper

hos Danske Hoteller

Hotelophold til enhver smag og lejlighed

Hos Danske Hoteller kan du få opladet din energi ved et af vores mange spændende hotelophold. Ud fra de mange muligheder for unikke oplevelser har vi sammensat forskellige hotelophold.

Oplev velvære, afslapning, fantastisk gastronomi, naturoplevelser og arrangementer mm.  

Vores 18 hyggelige hoteller og kroer er fordelt over hele Danmark og er omgivet af mange oplevelsesmuligheder. 

Kort sagt, Danske Hoteller har oplevelsen, som vil give dig fornyet energi - uanset om du ønsker hotelophold med alm. overnatning, miniferie, weekendophold eller golfophold.

Mindre kæledyr er velkomne på alle vores hoteller - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Danske Hoteller fejrer 25 års jubilæum i 2015, hvilket vi markerer med et hyggeligt jubilæumsophold på et af vores 17 hoteller. 

Læs mere

Tilbring et par dage på miniferie i skønne omgivelser på et af vores hyggelige hoteller og kroer. Vores hoteller er fordelt rundt i hele landet.

Læs mere

Alle har brug for et weekendophold med romantik for 2, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Læs mere

Vi har skabt et unikt golfkoncept med 18 hoteller og samarbejdende golfbaner i Danmark. Tag på golfophold med "Golf for Alle".

Læs mere

Pris pr. person KUN kr. 1.395,-
Tag på Danske Hotellers landsdækkende Match Tour og bo på 5 af vores hoteller.

Læs mere

Overnatter du/I i forbindelse med arbejdet, kan Danske Hoteller tilbyde overnatning til fordelagtige priser. Se vores håndværkertilbud og firmaaftaler.

Læs mere

Booking