Revy shows

hos Danske Hoteller

Er du til revy-show og hylende morsom underholdning? Så kig med her. Hos Danske Hoteller kan du nemlig opleve en række forskellige revyer med dygtige skuespillere rundt om på udvalgte hoteller.

Revy Raketten har med stor succes trukket fulde huse, og igen i år står Ulla Jessen i spidsen for et håndplukket hold af talenter. Med stor vægt på sang og musik guider hun gæster gennem en aften fuld af latter, hygge og dejlig mad.

Læs mere om Revy Raketten

Det er en fornøjelse at kunne præsentere et stærkt hold bestående af Ann Hjort, Vicki Berlin, Michael Hasselflug, Jesper Søgaard og Michel Castenholt. Menstrup Revyen har premiere torsdag d. 6. september 2018.

Læs mere om Menstrup Revyen

Med Jan Schou på scenen er der garanti for masser af gode grin. Jan Schou og co. er altid klar til at give publikum forrygende underholdning med revy, varieté, sang, artisteri og dans i et sprudlende, musikalsk, opfindsomt, vittigt og overdådigt show.

Læs mere om Schou Turen

Mer' Halløj på Strandhotellet

Så er der igen Julle-revy. En revy med en håndplukket håndfuld lokale talenter, der sammen med et stort revyorkester i et professionelt set-up tog pulsen på, hvad der skete lokalt og nationalt. Sidste år blev alle forestillinger udsolgt på rekord tid, så skynd dig, hvis du vil have en fantastisk aften med drinks, lækker mad, dans og musik.

Læs mere om Mer' Halløj på Strandhotellet