Koncert med Smukke Møller

Tag på koncertophold på Hotel Søparken, når Smukke Møller kommer til Aabybro lørdag d. 18. april 2020 kl. 20.00, hvor de optræder i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

  lørdag d. 18. april 2020 kl. 20:00

Tag på koncertophold d. 17.-19. april eller 18.-20. april 2020 (valgfrit ankomstdag), når Smukke Møller kommer til Aabybro fredag d. 18. april kl. 20.00, hvor de spiller i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

Ankomstdag (dag 1):

Eftermiddagskaffe/kage
3 retters aftenbuffet
Koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt 
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2:

Morgenmad
3 retters aftenbuffet
Overnatning i dobbeltværelse

Afrejsedag (dag 3):

Morgenmad 

Pris fra KUN kr. 1500,- for 2 personer
Bemærk: tillæg ved overnatning fredag og lørdag på kr. 150,-

 

Bestil på tlf. 9824 4577 eller info(at)soparken.dk

 

Om 

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retro-rock, hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud.

Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Kom og fest sammen med Smukke Møller, som med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere!

Det bliver en aften med alle de fedeste sange fra Gasolin dagene – her er plads til fællesskrål, et par kølige øl og retrohygge i højeste gear.