Arrangementer

På hotellerne sker der hele tiden noget

Koncertophold på Hotel Søparken

10.okt2019
Tidspunkt: 20:00

Tag på koncertophold d. 9.-11. oktober eller 10.-12. oktober (valgfrit ankomstdag), når Ib Grønbech & ContainerKvartetten kommer til Aabybro torsdag d. 10. oktober kl. 20.00, hvor de spiller i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

Ankomstdag (dag 1):

  • Eftermiddagskaffe/kage
  • 3 retters aftenbuffet
  • Koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt 
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2:

  • Morgenmad
  • 3 retters aftenbuffet
  • Overnatning i dobbeltværelse

Afrejsedag (dag 3):

  • Morgenmad 

Pris fra KUN kr. 1500,- for 2 personer

Bemærk: tillæg ved overnatning fredag og lørdag på kr. 150,-

Bestil på tlf. 9824 4577 eller info(at)soparken.dk


Om Ib Grønbech & ContainerKvartetten:

Ib Grønbech & ContainerKvartetten vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med Ib’s uforlignelige humor. Manden er simpelthen genial, og han placerer sig blandt de allerstørste komikere vi har i Danmark. En skøn forening af kunstnerens største hits fra de seneste 33 år leveret med masser af energi og glimt i øjet i kombination med nordjysk humor, når den er bedst. 

En aften i selskab med Ib Grønbech udfordrer både stemmebåndet og lattermusklerne. Alle overgiver sig til et univers af sjove sangtekster serveret på vendelbomål og med iørefaldende popmelodier. Det hele ender ud i uundgåelig fællessang. Der bliver grinet højlydt af den skæve og lune humor, som Ib Grønbech mestrer brugen af i spontanitet, improvisation og perfekt timing.

Det er ikke stand-up. Det er heller ikke ”bare” en koncert. Det er svært at sætte ord på men mest af alt et sted, hvor musikken går hånd-i-hånd med komikken. Kort sagt: Musikalsk legestue med lattergaranti. 

Ib Grønbech & ContainerKvartetten glæder sig til at komme og levere et brag af en koncert, hvor publikum kan synge med fra start til slut på alle de kendte Ib Grønbech hits.