Ved vandet

Oplev de danske kyster

Nyd livet ved vandet 

Mærk sandet mellem tæerne og vinden i håret. Indsnus duften af saltvand og tjære. Hør lyden af bølgeskvulp og fuglenes kalden. Se solen stå op og din kære i øjnene. Smag på perlende, kold hvidvin og vores danske fiskespecialitet Stjerneskud eller en stor, dansk, 'gammeldaws' isvaffel med masser af guf og syltetøj.

Sådan kan livet ved vandet være i Danmark - kom og nyd det!

Vi har udvalgt 10 af vores 21 hoteller, som enten ligger helt VED VANDET eller en kort køretur fra en havn eller strand. 

Alle 9 hoteller har et særtilbud til vore norske venner:
Book 3 nætter - betal for 2
Her får du 3 overnatninger med morgenmad, men betaler kun for 2 overnatninger med morgenmad.

Læs mere ved at klikke på de enkelte hoteller herunder. 

Hotel Limfjorden i Thisted ligger direkte ned til fjorden og har en storslået udsigt. Der er blå flag-strand ved Thisted Søbad knap 2 km fra hotellet. Klitmøller strand ved Vesterhavet ligger 22 km mod nordvest - et surferparadis kendt under navnet Cold Hawaii.

Læs mere    Vis på kort

Hotellet ligger midt i byen, tæt på et skønt skovområde. Asaa havn og strand ligger 8 km fra hotellet lige ud til Kattegats milde kyst. Her er sandet hvidt og flaget blåt. Ved havnen er der indrettet et lille fiskerimuseum.

Læs mere    Vis på kort

Dette skønne, gamle byhotel ligger 200 m fra Ringkøbing fjord med et hyggeligt havnemiljø med restauranter. Der er gang- og cykelsti i begge retninger. I badebyen Søndervig 9 km mod nordvest kan I nyde Vesterhavet og den brede sandstrand.

Læs mere    Vis på kort

Hotel Marina ligger 50 meter fra Grenaa strand. Kattegatcentret og Grenaa lystbådehavn ligger i gåafstand. Hotellet har en dejlig terrasse med kig til klitterne og fra hotellets 1. sal er der udsigt til havet, stranden og Grenaa Marina. 

Læs mere    Vis på kort

Hotellet ligger ved Haderslev Dampark - et skønt sø- og parkområde med hyggelige stisystemer. Selve byen med domkirke, smukke restaurerede huse og lystbådehavnen ligger inden for kort gåafstand. Der er 11 km til Kelstrup strand - en af de bedste i Sønderjylland. 

Læs mere    Vis på kort

Hotellet på Nordals ligger under 5 km fra Købingsmark og Lavensby strande. På strandområderne er der gode muligheder for maritime aktivitetsmuligher såsom sejlads, vind- og kitesurfing og fiskeri. Købingsmark strand byder på badebro, blide bølger og hvidt sand.

Læs mere    Vis på kort

Hotellet ligger i naturskønne omgivelser omgivet af skov og i gåafstand til strand, havn og Juelsminde by. Storstranden er en dejlig strand for hele familien, som ligger 1,5 km fra hotellet og tæt på byens shoppingmuligheder og restauranter.

Læs mere    Vis på kort

Den charmerende kro på Sydsjælland ligger i landlige omgivelser, med en lille køretur på 10 km til Karrebæksminde og Enø. Her er der hyggelig fiskeri- og badebystemning med caféliv og shopping og ikke mindst et fredet naturområde med rigt fugleliv.

Læs mere Vis på kort

Hotel Vinhuset oser af historie midt i Næstved og tæt på byliv og shopping. Fra hotellet er der 5 minutters gang til Susåen og industrihavnen - Sydsjællands største bulkhavn. For at opleve strand- og lystbådemiljø er der 10 km til Karrebæksminde og Enø.

Læs mere    Vis på kort

Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg ligger naturskønt ved de idylliske Viborg-søer og tæt ved centrum med gode shoppingmuligheder. To panorama-restauranter med pragtfuld udsigt til søerne og tæt ved en 27-hullers golfbane same en 9-hullers "Pay and Play"-bane, som er tilladt for alle.

Læs mere             Se kort

Landkort

Her kan du se, hvor hotellerne er placeret i Danmark. Klik på kortet for at forstørre.

Booking

3for2

Book 3 nætter og betal for 2.

Vælg 3for2-tilbuddet i bookingboksen herover.

Vælg ankomstdato og 3 nætter samt indtast koden 3for2 i rabatkodefeltet.