Juletilbud fra Danske Hoteller

Få inspiration til, hvor årets julefrokost skal holdes, uanset om det er firmajulefrokosten eller en stille julefrokost for dig og dine kære. Mange af vores hoteller byder også på mad-ud-af-huset samt jule- eller nytårsophold. Se meget mere herunder og gå videre til hotellernes egne hjemmesider.

Juleaften-ophold
Slip for besværet med juleanden - fejr juleaften hos Danske Hoteller. Udvalgte hoteller holder juleaften med lækker andesteg, flæskesteg, ris a la mande, mandelgaver, dans om juletræet og masser af ægte julestemning. 

Juleophold 
Hotel Dagmar tilbyder et skønt juleophold med 5 retters gastronomisk julemenu. Desuden tilbyder Hotel Hjallerup Kro et hyggeligt juleophold med æbleskiver, gløgg og 2 retters julemenu.

Se alle juleophold her

Kom godt ind i det nye år med et nytårsophold hos Danske Hoteller. Vi har samlet alle nytårsophold, så du kan få det fulde overblik over hvor i landet, du kan komme på nytårsophold. 

Der er garanti for en festlig aften med lækker nytårsmenu/buffet, champagne, fyrværkeri, musik, natmad, overnatning, morgenbuffet og meget meget mere. 

Opholdene er forskellige fra hotel til hotel.

Se alle nytårsophold her

Hotel Søparken tilbyder julebuffet ud af huset - en klassisk juleplatte med mulighed for tilkøb af endnu flere julelækkerier. 

Læs mere

Lørdag d. 8. december kan du komme til julefrokost fyldt med julehygge på Hotel Phønix i Brønderslev, hvor der bliver serveret en stor julebuffet.

Hotel Phønix byder også på julefrokost og nytårsmenu ud af huset.

Læs mere

Kom til årets julefrokost på Hotel Hjallerup Kro lørdag d. 1. december. Der vil være stor julebuffet med alle de traditionelle retter, julehygge og levende musik, og du kommer med garanti ikke til at sidde stille.

Kom og spis jer mætte i vores lækre juleanretning, som serveres fra d. 3. november til og med d. 20. december på kroen. Kan også bestilles som take away.

Hotel Hjallerup Kro tilbyder desuden et hyggeligt juleophold med bl.a. æbleskiver og gløgg, samt 2 retters julemenu.

Læs mere

Skyd nytåret ind på Hotel Limfjorden i Thisted, som åbner dørene op til et brag af en nytårsfest. Det er både muligt at booke som et ophold med overnatning eller blot deltage i festlighederne uden overnatning.

Læs mere

Kom til julefrokost på Dronninglund Hotel, som tilbyder julebuffet med et stort udvalg af traditionelle juleretter. Der vil desuden være musik og dans, samt mulighed for tilkøb af overnatning. Der tilbydes også julemad ud af huset - vælg ml. 2 anretninger, samt nytårsmenu ud af huset.

Dronninglund Hotel tilbyder et festligt nytårsophold med god mad, velkomstdrink, musik og dans, kransekage og fyrværkeri mm.

Læs mere

På Hotel Medi tilbyder vi både julefrokost og julemad ud af huset. Julefrokosten er d. 23. og 24. november, samt 1. december og byder på traditionel dansk julebuffet.

Desuden serverer Hotel Medi en 3 retters julemenu i restauranten. Hotel Medi tilbyder desuden Det Lille Julebord, som er velegnet til mad ud af huset. 

2. juledag holder Hotel Medi traditionen tro julebal med et brag af en fest, hvor alle er velkommen.

Læs mere

Stort jule-ta'-selvbord, dinner og dansemusik og underholdning med Ole Gas Band og Marcato Duo. I forlængelse af julefrokosten er det også muligt at købe en overnatning. Datoer: fredag d. 30. nov. og lørdag d. 1. dec., fredag d. 7. dec. og lørdag d. 8. dec., fredag d. 14. dec. og lørdag d. 15. dec.

Læs mere

Nyd din julefrokost i hyggelige lokale rammer, når Hotel Falken slår dørerne op lørdag den 8. december til julefrokost med julebuffet og levende musik. 

Læs mere

På Hotel Vildbjerg i Midtjylland kan du bestille en rigtig traditionel julebuffet. Julemenuen kan både nydes i restauranten eller tages med hjem. Julemenuen kan bestilles indtil d. 20. december.

Læs mere

Vi elsker bare juletiden. Derfor har vi en række gode tilbud på lækker julemad. Søndag d. 2., 9. og 16. december fra kl. 12-15.00, kan du komme til spis-hva'-du-ka' julefrokost med spændende julebuffet. 

Fra d. 1. november er der mulighed for at bestille en dejlig juleanretning, som både kan nydes i restauranten eller afhentes som mad ud af huset.

Vi leverer også julemad ud af huset d. 24. december, samt nytårsmenu d. 31. december.

Læs mere

Deltag i årets julefrokoster på Hotel Marina i Grenaa med lækker julebuffet, julestemning og underholdning. Efter maden er der musik og dans. Book jer ind på en af følgende datoer: 23. nov., 24. nov. 30. nov.,1., 7., 8., 14. og 15. december. Det er også muligt at tilkøbe overnatning.

Tag også til Hotel Marina og nyd årets sidste og første dag med et nytårsophold med forkælelse og luksus i smukke og naturskønne omgivelser. 

Læs mere

Kom traditionen tro til en festlig julefrokost til tonerne af Danmarks bedste Gasolin/Kim Larsen kopiband. Vi serverer en lækker 3 retters julebuffet og øl/vin/vand ad libitum.

Du kan også opleve julen, som du aldrig har oplevet den før, og tage en rejse tilbage i juletiden med et besøg i Den Gamle By i Aarhus. Hotel Årslev Kro tilbyder et hyggeligt juleophold i perioden 17. november t.o.m. 20. december med entrébillet til Den Gamle By. 

Læs mere

Gå ikke glip af et brag af en fest, når Hotel Juelsminde Stand åbner dørene op for julefrokoster lørdag d. 24. nov., lørdag d. 1. dec. og lørdag d. 8. december. Julefrokosterne byder på stor juebuffet med alt, hvad dertil hører, samt velkomstdrink, musik og dans mm.

Hotellet byder også et festligt nytårsophold med en spændende 5 retters menu, kransekage, champagne og fyrværkeri.

Læs mere

Hotel Norden i Haderslev stiller an med panoramaudsigt over Haderslev Dampark til årets julefrokost og ikke mindst musik og dans. Her bliver der serveret en stor traditionel julebuffet. Vælg mellem lørdag d. 24. november eller lørdag d. 7. december.

Ligesom sidste år holder Hotel Norden åben juleaften med det hyggeligste juleophold med alt lige fra velkomstgløgg og æbleskiver til julebrunch og selvfølgelig en traditionel julemiddag. Mulighed for ekstra overnatning fra d. 23. december eller til d. 26. december.

Eller tag på et hyggeligt 3 dages juleindkøbs-ophold for kun kr. 625,-

Læs mere

Kom i ægte julestemning på et af Danmarks ældste hoteller - Hotel Dagmar i Ribe. Tag på et hyggeligt juleophold med en spændende 5 retters gastronomisk julemenu.

Hotel Dagmar tilbyder ligeledes et hyggeligt 4 dages juleophold med 3 overnatninger i juledagene fra. 23.-26. december. Så behøver du ikke bekymre dig om, om juleanden får for meget og sovsen, der skiller. 

Du kan også fejre årskiftet i nostalgiske rammer med bl.a. Dronningens nytårstale og en 5 retters nytårsmenu og alt hvad der hører sig til en rigtig nytårsfest.

Læs mere

Nørherredhus Hotel i Nordborg på Als holder firmajulefrokost den 30. november og 6. december med julebuffet med alt fra sild til risalamande, samt mulighed for at booke overnatning. Julefrokostbuffeten kan også bestilles som mad ud af huset i perioden 30. november t.o.m. 15. december).

Nørherreshus Hotel byder indenfor d. 23. december til et hyggeligt 3 dages juleophold med 2 overnatninger (d. 23. og 24. december). Desuden tilbyder hotellet et festligt 3 dages nytårsophold med 2 overnatninger (d. 30. og 31. december). 

Læs mere

V.I.Piger goes ABBA, Amin Jensen, Den Røde Tråd eller entertainer Peter Nørgaard? På Hotel Vissenbjerg Storkro på Fyn kan du komme til julefrokost med masser af underholdning og god traditionel julemad, samt mulighed for overnatning.

Læs mere

Er du til John Mogensen? På Hotel Menstrup Kro kan du kan du opleve den bedste kopi i form af John Mogensen Show Band på 5 udvalgte datoer. Julefrokosterne indeholder en traditionel julebuffet med alle de klassiske juleretter, show samt musik og dans. Du kan desuden bestille overnatning i forbindelse med julefrokosten.

Hotel Menstrup Kro tilbyder desuden et nytårsophold med alt, hvad der hører sig til en festlig nytårsaften. 

Læs mere

Jul på Golf Hotel Viborg

Skønt juleophold på Golf Hotel Viborg den 24.-25.-26.-27. december. Nyd julen i den smukke natur omkring søerne i Viborg. Vores hotel ligger i hjertet af Jylland med rig mulighed for en masse hygge og skønne oplevelser i julen.

Læs mere

 

 

Nytårsophold på Golf Hotel Viborg

Festligt Nytårsophold i Viborg - kom godt ind i det nye år på Golf Hotel Viborg. Fejre nytåret i hyggelige rammer og nyd nytårsdagene i den smukke natur omkring søerne i Viborg. Vores store Nytårsfest afholdes på Golf Salonen med lækker nytårssoupe, musik og dans og meget mere.

Læs mere

Hold jeres julefrokost i historiske omgivelser på Hotel Vinhuset i Næstved. Her kan du opleve Feat Back spille dansevenlig rock og nyde en gammeldags og traditionel julebuffet på hele 6 udvalgte datoer. Lad bilen stå hjemme og book i stedet overnatning på hotellet.

Læs mere

Juletilbud

hos Danske Hoteller


Siden blev udskrevet fra: https://www.danske-hoteller.dk/jul/juletilbud/ Udskrevet kl. 15:12 - lørdag d. 15. december 2018