Juletilbud fra Danske Hoteller

Få inspiration til, hvor årets julefrokost skal holdes, uanset om det er firmajulefrokosten eller en stille julefrokost for dig og dine kære. Mange af vores hoteller byder også på mad-ud-af-huset samt jule- eller nytårsophold. Se meget mere herunder og gå videre til hotellernes egne hjemmesider.

Juleaften og juleophold

Juleaften-ophold
Slip for besværet med juleanden - fejr juleaften hos Danske Hoteller. Udvalgte hoteller holder juleaften med lækker andesteg, flæskesteg, ris a la mande, mandelgaver, dans om juletræet og masser af ægte julestemning. 

Juleophold 
Glem alt om stress i juledagene. Indloger dig på et af vores hoteller og nyd at blive serviceret. Vi sørger for julemiddag og hvad der hører til for at kunne nyde en anderledes jul væk hjemmefra.

Se alle juleophold her

Nytårsophold

Kom godt ind i det nye år med et nytårsophold hos Danske Hoteller. Vi har samlet alle nytårsophold, så du kan få det fulde overblik over hvor i landet, du kan komme på nytårsophold. 

Der er garanti for en festlig aften med lækker nytårsmenu/buffet, champagne, fyrværkeri, musik, natmad, overnatning, morgenbuffet og meget meget mere. 

Opholdene er forskellige fra hotel til hotel.

Se alle nytårsophold her