Danske Hoteller er med vores 22 landsdækkende hoteller en væsentlig medspiller på det danske møde- og konferencemarked, hvor vi med kvalitet, et højt serviceniveau og attraktive priser giver vores samarbejdspartnere optimale betingelser, hvad enten der er tale om et dagmøde eller et internatkursus. 

Tryghed, service, fleksibilitet og et godt køkken

Et af vores højeste mål er at give vores kunder tryghed før, under og efter et arrangement, således at du som mødearrangør kan koncentrere dig om det faglige indhold. 

Vores konferenceafdeling har mere end 20 års erfaring med nationale og internationale møder og konferencer og har løbende gennemgået kompetenceforløb for til stadighed at være på forkant med udviklingen på markedet.

Vore køkkener skaber spændende, veltillavede menuer med fokus på godt håndværk, hjemmelavede produkter og økologi i størst mulig omfang for derigennem at medvirke til at give vores mange gæster gode madoplevelser. 

Fleksibilitet er et nøgleord for os, for vi ved, at ikke to kurser er fuldstændig ens. Vi vil, i samarbejde med dig, skræddersy det møde eller kursusforløb, som passer bedst til dig.

Et anderledes møde

Samtlige hoteller i Danske Hoteller er individuelt og lokalt drevet, og vi har derfor mange forslag til et ekstra "twist" eller til inddragelse af natur og lokalområdet, hvis mødet skal have en ekstra dimension.  

Priser

Med over 22 helt individuelle hoteller og kroer har vi et sted til ethvert formål og enhver pris, lige fra de topprofessionelle kursussteder til den hyggelige kro. For nogle arrangører er prisen en meget vigtig faktor, hvilket flere af vores mindre hoteller i høj grad lever op til. 

Der er derfor altid en løsning, der passer dig!

Kontakt

Mail: annette.vestergaard@danske-hoteller.dk
Telefon: +45 31 27 03 35

Konferencer

Kurser og konferencer hos Danske Hoteller


Siden blev udskrevet fra: https://www.danske-hoteller.dk/kurser/ Udskrevet kl. 10:55 - tirsdag d. 15. oktober 2019