Genåbningstilbud

Vi fejrer genåbningen med et dejligt hotelophold inkl. en lækker menu på 21 af vores 23 hoteller. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Læs mere

Gastronomi

Trænger I til et velfortjent afbræk fra en travl hverdag? Og sætter I pris på lækker mad og forkælelse? Tag på et gastronomisk ophold på udvalgte hoteller.

Læs mere

Wellness

Nyd et dejligt og afslappende wellness-ophold, hvor der både er tid og plads til at nyde hinandens selskab, til at slappe af, og ikke mindst tid til blive forkælet.

Læs mere

Miniferie

Hos os finder du et kæmpe udvalg af spændende miniferier rundt omkring i Danmark. Find den miniferie som passer til netop dig.

Læs mere

Til dig på farten

Har du tit arbejdsopgaver, som kræver en overnatning hjemmefra?

Overnat på Danske Hoteller og lad os smøre madpakke til dig.

Læs mere her

Aktiv ferie

Er du til golf eller mountainbike? Så tag på en aktiv ferie på vores hoteller, som alle er beliggende tæt på naturen og golfbaner.

Læs mere

Oplevelsesophold

Tag på et spændende og lærerigt ophold, hvor entrébilletter til en række attraktioner er inkluderet i prisen. Vi har ophold med oplevelser for både store og små.

Læs mere

Weekendophold

Her finder du altid et stort udvalg af skønne weekendophold, hvor et tiltrængt afbræk fra hverdagen og gode oplevelser med hinanden går hånd i hånd.

Læs mere

Hjerteophold

Danske Hoteller og Hjerteforeningen har i samarbejde lavet et Hjerteophold, der kombinerer motion og sund kost.

Samtidig er du med til at donere kr. 75 pr. person, når du booker hjerteopholdet, til Hjerteforeningen.

Læs mere

Singleophold

Forkæl dig selv og lad os kræse for dig med et skønt singleophold hos Danske Hoteller A/S. Vi har skabt rammerne for et hyggeligt hotelophold med 2 overnatninger samt dejlig morgen- og aftensmad til én.

Læs mere

Vi gør vores bedste

... for at sikre dig et dejligt ophold, hvor dine forventninger bliver indfriet. Vi modtager gerne dine input såvel positive som negative.

Skriv til os på info@danske-hoteller.dk