Opholdstyper

hos Danske Hoteller

Hotelophold til enhver smag og lejlighed

Vi vil gerne byde vores gæster velkommen til vores landsdækkende hotelkæde, der består af 23 individuelle kroer og hoteller med hvert sit særpræg, hyggelige atmosfære.

Hos Danske Hoteller kan du nyde veltillavet mad i rare omgivelser. Hos os kan du vælge mellem mange spændende hotelophold, uanset om det skal være til hverdag, weekend eller længere ophold eller krydret med revy, golf, kultur, wellness eller gastronomi. De fleste kroer og hoteller ligger i dejlige naturområder, mens andre er placeret centralt i bymiljøer.

Flere af vores hoteller tillader efter aftale mindre kæledyr - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Tilbring et par dage på miniferie i skønne omgivelser på et af vores hyggelige hoteller og kroer. Vores hoteller er fordelt rundt i hele landet.

Læs mere

Alle har brug for et weekendophold med romantik for 2, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Læs mere

Vi har skabt et unikt golfkoncept med vores hoteller og samarbejdende golfbaner i Danmark. Tag på golfophold med "Golf for Alle".

Læs mere

Overnatter du/I i forbindelse med arbejdet, kan Danske Hoteller tilbyde overnatning til fordelagtige priser. Se vores håndværkertilbud og firmaaftaler.

Læs mere

Booking