Aktuelle tilbud

Hos os finder du altid et godt tilbud

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Tilbuddet gælder på udvalgte hoteller

Nyd et skønt ophold med all inclusive begge aftener på drikkevarer fra kl. 18-21, og bliv samtidig forkælet med lækker aftenbuffet samt morgenmad. 

Pris for 2 personer fra kr. 1.199,-

Læs mere

Tilbuddet gælder for 2 voksne og 2 børn på Hotel Marina i Grenaa

Tag hele familien med til Grenå på Djursland og nyd et skønt ophold i maritime omgivelser, hvor der er noget for de store som små i familien.

Pris KUN kr. 6.995,- 

Læs mere

Tilbuddet gælder på Golf Hotel Viborg

Tag på 2 dages golfophold med lækker mad, overnatning, morgenbuffet, samt greenfee til Viborg Golfklub med en flot 27-hullers bane beliggende i kuperet terræn. 

Pris pr. person i dobbeltværelse KUN kr. 725,- / pris pr. person i enkeltværelse kr. 1.100,-

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Søparken

Spil en runde på Aabybro Golfklub i Nordjylland og overnat på Hotel Søparken

Golfopholdet indeholder 1 green fee, eftermiddagskaffe med kage, 2 retters menu og kaffe, samt overnatning i delt dobbeltværelse og morgenbuffet.

Pris pr. person kun kr. 595,-

Tilbuddet gælder på Hotel Vinhuset

Nyd et par dage i historiske omgivelser på Hotel Vinhuset i Næstved. Næstved er en smuk gammel by, der både byder på historiske seværdigheder, natur og shopping. Med Hotel Vinhusets centrale placering er mulighederne mange.

Luksusopholdet byder bl.a. på 2 overnatninger inkl. morgenmad, velkomstdrink, 2 og 3 retters menu/buffet, samt aftenskaffe med sødt.

Pris pr. person fra KUN kr. 1.495,-

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Søparken

Tag på koncertophold på udvalgte datoer, når en række kendte musikere kommer til Aabybro og giver koncert i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

Koncertopholdet indeholder eftermiddagskaffe/kage, 2 x 3 retters aftenbuffet, koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt, 2 x overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Pris fra KUN kr. 1.500,- for 2 personer

Luksusophold i Juelsminde

Tilbuddet gælder på Hotel Juelsminde Strand

Kom til Hotel Juelsminde Strand og nyd et luksusophold i smukke omgivelser. Hotellet er omgivet af Tofteskoven og ligger i gåafstand til strand, havn og selve Juelsminde by.

Indtast rabatkoden JPluxus og køb luksusopholdet til halv pris.

Halv pris KUN kr. 995,- pr. person

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Ringkøbing

Gastronomi, nydelse og hygge? - så tag på et romantisk luksusophold med én du holder af på Hotel Ringkøbing!

Pris pr. person KUN kr. 999,- ved 2 personer

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Limfjorden i Thisted

Oplev dejlige Nationalpark Thy og bo på Hotel Limfjorden. Forkæl jer selv med et luksusophold og nyd 3 dage i fantastiske Thy med 2 overnatninger inkl. morgenmad, lækker 2- retters menu, velkomstdrink og 5-retters menu. 

Pris fra KUN kr. 1.498,- for 2 personer 

Læs mere

Slip væk fra vinterens mørke og kolde hverdag og nyd et hyggeligt og stemningsfyldt Lys i Mørket ophold med lækker forplejning, hvor batterierne bliver opladet og ny energi vindes. 

Lys i Mørket opholdet byder på:

  • 2 x overnatning i dobbeltværelse/ mini dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • 1 x 3 retter eller buffet efter kokkens valg
  • 1 x 2 retter eller buffet efter kokkens valg  

Priser fra Kr. 530,- pr. person pr. ophold

Læs mere

Miniferie for 2

Nyd en skøn og afslappende tur på Hotel Falken i Videbæk. Tag fx. en tur til vesterhavet eller nyd den vestjyske natur.

Pris pr. person, pr. nat kun 395,-

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Søparken og Dronninglund Hotel

Nyd årstiden i det nordjyske med en miniferie: 3 dage med to overnatninger, aftensbuffet, morgenmad mm. Pris for 2 personer fra KUN kr. 1.000,-

Læs mere

Miniferie med eventyrlige oplevelser

Oplev det bedste af Fyn med et skønt miniferie ophold på Hotel Vissenbjerg Storkro. Her får i muligheden for at opleve enten Den Fynske Landsby eller hele fem eventyrlige attraktioner med en H.C. Andersen 5i1 billet. Vi serverer lækker mad på hotellet begge dage og topper op med vores store morgenbuffet.

Pris pr. person fra kr. 875,-

Tilbuddet gælder på Hotel Vissenbjerg Storkro 

Nyd et spændende ophold på Hotel Vissenbjerg Storkro, som forkæler jer med god mad og en hyggelig stemning, og hvor I får mulighed for at gå på opdagelse i Odense Zoo's fantastiske verden imellem de gode måltider.

Pris pr. person KUN kr. 945,-

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Vissenbjerg Storkro

Miniferie på Vissenbjerg Storkro med besøg på CLAY Keramikmuseum Danmark i Middelfart

Nyd et dejligt ophold på Vissenbjerg Storkro med kulinariske oplevelser, stemning, maleri- og smykkeudstilling kombineret med entrébillet til de fantastiske udstillinger på Clay, Keramikmuseum Danmark, i Middelfart.

Pris pr. person fra kr. 845,- 

Læs mere

Tilbuddet gælder på Nørherredhus Hotel i Nordborg

Tag et afbræk fra hverdagen og nyd et par skønne dage på Nørherredhus Hotel på dejlige Als. Her kan I bl.a. opleve smukke naturområder, flotte strande, samt gode vandre- og cykelruter. Slå et smut forbi HistoriecentDybbøl Banke og bliv klogere på krigen i 1864.

Opholdet indeholder eftermiddagskaffe og kage, 2 x overnatning inkl. morgenbuffet og 2 x 3 retters aftenmenu eller buffet. Pris pr. person fra KUN kr. 725,-

Tilbuddet gælder på Hotel Juelsminde Strand i Juelsminde

Kom og oplev påsken på Hotel Juelsminde Strand med skøn beliggenhed med udsigt til havneområdet i Juelsminde. Påskeopholdet indeholder bl.a. vinsmagning, 2 retters menu på ankomstdagen, 3 retters gourmetmiddag på dag 2, kaffe med sødt, musik og dans, samt overnatning og stor morgenbuffet. 

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Marina i Grenå

Stik af fra hverdagens ræs, og lad os forkæle jer i hele 3 dage på Hotel Marina i Grenå. Opholdet indeholder bl.a. 30 min. massage pr. person, fri adgang til swimmingpool, sauna, dampbad og spa, eftermiddagskaffe og kage, velkomstdrink, 2 og 3 retters menu, samt 2 x overnatning inkl. morgenbuffet.

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Ringkøbing

Trænger I til at stikke af? Bare jer 2, bare et par dage. Væk fra hverdag, opvask, madlavning og kunne I tænke jer gastronomi, nydelse og hygge istedet. Så tag til Hotel Ringkøbing! Her sørger vi for jer og I får det pusterum I har brug for. Opholdet indeholder bland selv cocktails, 4 retters luksusmenu, overnatning og morgenmad.

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Norden (Haderslev)

Oplev Haderslev på Hotel Norden. Tag på et hyggeligt ophold med rig mulighed for masser af oplevelser for hele familien. Opholdet indeholder 2 overnatninger inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe/kage og 2 x 3 retters aftenbuffet. 

Pris pr. person fra kr. 795,-

Læs mere

Supertilbud på ophold i Grenaa

Tilbuddet gælder på Hotel Marina i Grenaa

Gå ikke glip af Hotel Marinas supertilbud på hverdags- og weekendophold med kaffe/kage, fri adgang til wellness-afdeling, 2 retters menu, overnatning og morgenmad.

Pris pr. person pr. nat KUN kr. 549,-

Læs mere

Tilbuddet gælder på Nørherredhus Hotel i Nordborg

Med et Universe ophold på Nørherredhus Hotel kan I nyde en hyggelig miniferie med familien samtidig med at I bliver fyldt med spændende oplevelser og moderne videnskab, alt sammen i skøn harmoni med den smukke blomsterpark, der danner rammen om Universe oplevelses centret.

Vinterophold på Hotel Aarslev Kro, Brabrand

Forkæl jer selv med et dejligt vinterophold i charmerende omgivelser på Hotel Årslev Kro. 

Læs mere

Tilbuddet gælder på Dronninglund Hotel

Tag på weekendophold med kaffe/te med sødt, velkomstdrink, stor buffet, musik og dans, samt overnatning og morgenmad. Det er også muligt at deltage uden overnatning. 

Læs mere

Booking