Aktuelle tilbud

Hos os finder du altid et godt tilbud

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Tilbuddet gælder på Hotel Falken, Hotel Hjallerup Kro, Hotel Limfjorden, Hotel Menstrup Kro, Hotel Norden, Hotel Phønix, Hotel Ringkjøbing, Hotel Vildbjerg, Hotel Vinhuset, Østergaards Hotel og Hotel Årslev Kro.

Nyd et skønt ophold med all inclusive begge aftener på drikkevarer fra kl. 18-21, og bliv samtidig forkælet med lækker aftenbuffet samt morgenmad. 

Pris for 2 personer fra kr. 1.199,-

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Søparken

Spil en runde på Aabybro Golfklub i Nordjylland og overnat på Hotel Søparken

Golfopholdet indeholder 1 green fee, eftermiddagskaffe med kage, 2 retters menu og kaffe, samt overnatning i delt dobbeltværelse og morgenbuffet.

Pris pr. person kun kr. 595,-

Tilbuddet gælder på Hotel Vinhuset

Nyd et par dage i historiske omgivelser på Hotel Vinhuset i Næstved. Næstved er en smuk gammel by, der både byder på historiske seværdigheder, natur og shopping. Med Hotel Vinhusets centrale placering er mulighederne mange.

Luksusopholdet byder bl.a. på 2 overnatninger inkl. morgenmad, velkomstdrink, 2 og 3 retters menu/buffet, samt aftenskaffe med sødt.

Pris pr. person fra KUN kr. 1.495,-

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Hjallerup Kro

I samarbejde med Hjallerup Musikforening bliver der hvert år afholdt en række spændende arrangementer med nogle af landets dygtigste kunstnere på Hotel Hjallerup Kro. 

I forbindelse med disse intim-koncerter tilbyder Hjallerup Kro et særligt overnatningstilbud med koncertbillet, buffet, overnatning og morgenmad.

Pris pr. person KUN kr. 649,- (enkeltværelsestillæg kr. 100,-)

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Søparken

Tag på koncertophold på udvalgte datoer, når en række kendte musikere kommer til Aabybro og giver koncert i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

Koncertopholdet indeholder eftermiddagskaffe/kage, 2 x 3 retters aftenbuffet, koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt, 2 x overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Pris KUN kr. 1500,- for 2 personer

Tilbuddet gælder på Hotel Juelsminde Strand

Kom til Hotel Juelsminde Strand og nyd et luksusophold i smukke omgivelser. Hotellet er omgivet af Tofteskoven og ligger i gåafstand til strand, havn og selve Juelsminde by.

Indtast rabatkoden JPluxus og køb luksusopholdet til halv pris.

Halv pris KUN kr. 995,- pr. person

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Ringkøbing

Gastronomi, nydelse og hygge? - så tag på et romantisk luksusophold med én du holder af på Hotel Ringkøbing!

Pris KUN kr. 1.698,- for 2 personer i 2 dage

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Limfjorden i Thisted

Oplev dejlige Nationalpark Thy og bo på Hotel Limfjorden. Forkæl jer selv med et luksusophold og nyd 3 dage i fantastiske Thy med 2 overnatninger inkl. morgenmad, lækker 2- retters menu, velkomstdrink og 5-retters menu. 

Pris fra KUN kr. 1.498,- for 2 personer 

Læs mere

Slip væk fra vinterens mørke og kolde hverdag og nyd et hyggeligt og stemningsfyldt Lys i Mørket ophold med lækker forplejning, hvor batterierne bliver opladet og ny energi vindes. 

Lys i Mørket opholdet byder på:

 • 2x Overnatning i dobbeltværelse/ mini dobbeltværelse
 • 2x Stor morgenbuffet
 • 1x 3 retter eller buffet efter kokkens valg
 • 1x 2 retter eller buffet efter kokkens valg  

Priser fra Kr. 549,- pr. person pr. ophold

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Søparken og Dronninglund Hotel

Nyd foråret i det nordjyske med en miniferie: 3 dage med to overnatninger, aftensbuffet, morgenmad mm. Pris for 2 personer fra KUN kr. 1.000,-

Læs mere

på Golf Hotel Viborg. Golf Hotel Viborg er beliggende i naturskønne omgivelser ved de idylliske Viborg-søer og med parken Borgvold som nabo. Gå på opdagelse i den gamle kongeby med den storslået Domkirke og det charmerende latinerkvarterer. 

Miniferien indeholder: 3 x 2 retters middag, samt 3 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

4 dage KUN 1695,- pr. person i dobbeltværelse

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Dagmar, Hotel Vissenbjerg Storkro, Hotel Norden samt Nørherredhus Hotel.

Kom på en fantastisk rejse gennem Syddanmark, med ophold på 4 af vores hoteller.

Oplev bl.a Danmarks FugleZoo, Ribe og Haderslev Domkirke samt oplevelsesparken, Universe, og bliv forkælet med god mad og oplevelser på jeres vej gennem den sydlige del af dejlige Danmark.

Læs mere

Nyd påsken fra Langfredag til Påskedag (søndag) i den smukke natur omkring søerne i Viborg. Vores hotel ligger i hjertet af Jylland med rig mulighed for en masse hygge og skønne oplevelser i påskedagene. 

Vores Påskeophold byder bl.a. på udflugt til den smukke vingård, Neder Kjærsholm Hovedgaard, med foredrag og smagsprøver, god påskemad i hotellets restaurant og musik og dans lørdag aften.

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Vinhuset

Nyd påsken med hele familien, når Hotel Vinhuset i Næstved inviterer indenfor på et skønt ophold i den herlige højtid.

Påskeopholdet består af 2 overnatning inkl. morgenbuffet, 2 retters middag eller buffet i Restaurant Bytinget på ankomstdagen, samt 1x påskefrokost fra kl. 12-15 i Restaurant Bytinget på dag 2. Pris pr. person i delt dobbeltværelse KUN kr. 785,-

Læs mere

Oplev Haderslev på Hotel Norden. Tag på et hyggeligt sæsonophold med rig mulighed for masser af oplevelser for hele familien.

Opholdet indeholder: 3 dage, 2 overnatninger

 • 2 x overnatninger i mini-dobbeltværelse
 • Etermiddagskaffe og kage ved ankomst
 • 2x 3-retters aftenbuffet
 • 2x Lækker morgenbuffet

Pris pr. person kr. 795,-

Læs mere

Tilbuddet gælder på Nørherredhus Hotel i Nordborg

Med et Universe ophold på Nørherredhus Hotel kan I nyde en hyggelig miniferie med familien samtidig med at I bliver fyldt med spændende oplevelser og moderne videnskab, alt sammen i skøn harmoni med den smukke blomsterpark, der danner rammen om Universe oplevelses centret.

Tilbuddet gælder på Hotel Vissenbjerg Storkro 

Vinter miniferie på Hotel Vissenbjerg Storkro med besøg i terrariet Vissenbjerg byder både på vinterhygge med boller og varm kakao og oplevelser udover det sædvanlige. Besøget i terrariet giver nemlig mulighed for at komme helt tæt på krybdyr såsom krokodiller og slanger.

Læs mere

Tilbuddet gælder på Hotel Dagmar, Hotel Norden, Nørherredhus Hotel, Hotel Vissenbjerg Storkro, Hotel Vinhuset og Hotel Menstrup Kro.

Tag et afbræk fra hverdagen og nyd et par skønne dage på et vores hoteller i Syddanmark. Lokalområderne byder på spændende oplevelser og seværdigheder som bl.a. Danmarks FugleZoo på Fyn, Danmarks ældste by Ribe, eller Haderslev Domkirke samt oplevelsesparken, Universe. Vi forkæler jer med lækker mad, overnatning og vores store morgenbuffet. 

Opholdet består af:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retter menu/buffet
 • Stor morgenbuffet

Pris i alt - for 2 personer fra kr. 898,-

Tilbuddet gælder på Dronninglund Hotel

Tag på weekendophold med kaffe/te med sødt, velkomstdrink, stor buffet, musik og dans, samt overnatning og morgenmad.

Pris kun kr. 445,- pr. person
Det er også muligt at deltage uden overnatning. 

Læs mere

Østers & champagne på Danmarks ældste hotel, Hotel Dagmar, Ribe, hvor tiden nærmest står stille fra du træder ind ad døren. Her er ro og velvære. Kombiner dette med Østers Safari i Vadehavet.

Fra kr. 895,- pr. person

Læs mere

Booking