Gavekort

Glæd én, du holder af...

Glæd én, du holder af med et gavekort til Danske Hoteller. Med 21 hoteller fordelt over hele Danmark er der et utal af spændende oplevelser i "Dejlige Danmark".

Et gavekort til Danske Hoteller kan bruges til alle vores mange tilbud, hvad enten du vælger en miniferie, et weekendophold, et golfophold, et selskab eller en god middag i én af vore mange restauranter. Mulighederne er mange. Valget er dit!

Vores gavekort er ikke "bare et gavekort". Et gavekort til Danske Hoteller er en RIGTIG gave!

Venligst udfyld navn, adresse og beløb og send os pengene via bankoverførsel.

Bankoverførsel: Indbetal beløbet til konto 3306 3306298836 (Danske Bank).

Når beløbet er registreret, sendes gavekortet uden yderligere omkostninger.

Har du spørgsmål til bestilling af gavekort, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3331 3605 eller skriv til info(at)danske-hoteller.dk

Lys i Mørket ophold som gave

Vores skønne Lys i Mørket ophold er den perfekte gave ide. Lys i Mørket som gave skal købes igennem vores side www.danskehotelophold.dk . Her behøver du nemlig ikke have bestemt dig for en ankomstdato, men aftaler dette ved at ringe direkte til hotellet, når du har fundet en dato, som passer. Ønsker du at give Lys i Mørket opholdet som gave, skal du i bestillings delen på www.danskehotelophold.dk blot påføre gave modtagerens navn i stedet for dit eget. Efter betaling modtages beviset direkte via e-mail som efterfølgende kan printes ud.

Har i spørgsmål til bestilling eller til vores Lys i Mørket ophold, så kontakt Lasse Hede på tlf.: 29738531 eller via e-mail: lasse.hede(at)danske-hoteller.dk  

Bestilling af gavekort

(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)