Повідомлення про загальні збори 2018 року

Цим рада Ради директорів запрошує Вас на щорічні загальні збори компанії:

Четвер, 12 квітня 2018 о 16.30:XNUMX

Готель Ringkøbing
Torvet 18
6950 Рінгкьобінг

Також проводяться збори інвесторів:

Готель Juelsminde Strand, Vejlevej 3, 7130 Juelsminde. Понеділок, 23 квітня 2017 р 17.00, де згодом буде скромне частування. Реєстрація за адресою info@jmstrand.dk.

Готель і конференц-центр Nørherredhus, Mads Clausens Vej 101, 6430 Nordborg. Вівторок, 24 квітня 2017 р 17.00, де згодом буде скромне частування. Реєстрація відбувається за адресою nhhus@nhhus.dk.

Порядок денний

Вибір провідника
В якості голови ради колегія пропонує юриста Еріка Софуса Фалька.

2. Звіт Ради директорів про діяльність компанії за минулий рік

Подання річного звіту в аудиторському стані для затвердження
Рада директорів пропонує затвердити річний звіт.

Постанова про використання прибутку або покриття збитків відповідно до затвердженого річного звіту
Рада директорів пропонує прибуток за рік перевести у резерви компанії.

5. Поправки до Статуту
Рада директорів пропонує внести зміни до Статуту таким чином:

§ 6А п. 3 читати так: «Приймальні картки до загальних зборів надсилаються за. поштою або за пер. лист на вибір компанії ».

Дозвіл на придбання власних акцій
Рада директорів пропонує надати повноваження, посилаючись на главу 12 Закону про компанії в Данії, дозволити компанії придбавати власні акції до 10% акціонерного капіталу за ціною, що дорівнює чистій вартості активів +/- 50%.

7. Рада директорів пропонує переобрання:

Юрист Ерік Софус Фалк (голова)
З інших важливих предметів можна констатувати:
· Голова правління в наступних компаніях: усі дочірні компанії групи, Erhvervsdrivende Fond Еріка Софуса Фалька (основний акціонер Danske Hoteller A/S), Falck's Senior Association, Eva Falck Crone's Foundation.
· Член правління таких компаній: Erik Sørensen Vin A / S, Redning Danmark A / S та декілька менших компаній.

Директор Ганс Дженсен (віце-голова)
З інших важливих предметів можна констатувати:
· Працює в Falck Group протягом 20 років, останнім часом і до кінця 2016 року на посаді виконавчого віце-президента / директора
· Член низки правління в країні та за кордоном у групі Falck.

Режисер Дорте Брандт
Дорте Брандт працювала в готелі «Дагмар» з 2005 року, після того, як у 2010 році була портьє, а згодом бухгалтером, була призначена директором. Є членом Ради директорів / Виконавчої ради декількох дочірніх компаній Групи, а також відповідає за інтеграцію нових готельних одиниць у Групу, а також є членом Ради директорів Бізнес-фонду Еріка Софуса Фолка.

Нельс Клавс Петерсен
Нельс Петерсен - навчений журналіст. Був головним редактором Frederiksborg Amtsavis та директором зі зв’язків у Falck. Протягом останніх 12 років - до 2014 року - працював виконавчим віце-президентом / директором з комунікацій в Nykredit Group. Він також є членом головної ради DGI і займає кілька інших довірених посад, а також член правління Ерхвервсдрівенде Фонду Еріка Софуса Фалька.

Режисер Ове Йоргенсен
Ове Йоргенсен працює в групі з 2004 року і розпочав роботу в готелі Østergaards в місті Хернінг. Він також відповідає за готелі в Центральній Ютландії та є членом колегії компаній групи.

Майстер тесляр Джон Йохансен хотів піти у відставку з правління.

Рада директорів пропонує нові обрання:
F. Законний аудитор Стін Крістенсен, який з 1988 по 2017 рік був партнером в Deloitte. Також є членом правління Dan Technologies A / S, Troelstrup A / S, JS Foundation та Foundation Frederik Larsen.

8. Пропонується переобрати аудитором наступне:
Делойт. Державний бухгалтер Томас Сковсгаард.

9. Можливо

Доступ до загальних зборів

Усі акціонери, зареєстровані в реєстрі акціонерів, мають доступ до загальних зборів, якщо замовлять вхідну картку не пізніше п'ятниці 6 квітня 2018 року о 23.59.

Якщо вам заборонено брати участь у загальних зборах, можна подати довіреність, де кінцевий термін також п’ятниця, 6 квітня 2018 р. 23.59.

Акціонери також можуть голосувати письмово. Ось кінцевий термін в середу, 11 квітня 2018 р 12.00

Ви знайдете його форма проксі і один Папери для голосування тут, на сторінці.

Картки для входу та довірені особи / поштові голоси можна замовити / подати в електронному вигляді на порталі інвесторів за адресою www.vp.dk/gf (системні вимоги: на комп'ютері повинен бути встановлений javascript).

На веб-сайті InvesterPortalen ви можете увійти через свій NemID або створити VP ID, який не потребує NemID (наприклад, якщо ви входите від імені компанії).

Якщо у вас немає доступу до комп’ютера, картку доступу та довіреність / поштовий голос можна замовити / подати, повернувши одну із доданих форм у заповненому та підписаному вигляді або електронною поштою на vpinvestor@vp.dk, або поштою. лист до VP Investor Services A / S, Weidekampsgade 14, 2300 Copenhagen S.

Після загальних зборів буде помірна допомога, в якій ви можете взяти участь. Якщо ви хочете проживати у зв'язку із загальними зборами, ви повинні забезпечити це самостійно.

Забронюйте онлайн або зателефонуйте безпосередньо в Hotel Ringkøbing та забронюйте житло.

Готель Ringkøbing
Телефон: + 45 9732 0011