Звіт про Danske Hotellerзагальні збори 2016р

2016 рік 14 квітня о 16.30 відбувся в Danske Hoteller A/S cvr. №: 13611300 чергові загальні збори в готелі Østergaards, Гернінг.

Головою був обраний адвокат Ерік Софус Фальк, який заявив, що загальні збори були оголошені законно відповідно до статті 6 статуту.На загальних зборах було представлено 21.013 72,63 акції, що відповідає 28.947% статутного капіталу загалом XNUMX XNUMX акцій.

Порядок денний загальних зборів, згідно зі статтею 7 Статуту, доповнено пропозиціями щодо внесення змін до статті 6 (4) Статуту та нової статті 6А.

Були також пропозиції дозволити компанії придбавати власні акції відповідно до Закону про капітал Закону про компанії 12.

Звіт Ради директорів, річний звіт та пропозиція щодо додавання прибутку до резервів компанії були схвалені одноголосно.

Поправки до статуту компанії були прийняті одноголосно так само, як дозвіл відповідно до глави 12 Закону про компанії в Данії був одностайно затверджений.

Рада директорів була переобрана за винятком консультанта Пер Бендікса, який бажав піти у відставку з Ради директорів.

Стів Крістенсен та Томас Сковсгаард, Deloitte, були обрані уповноваженими державними бухгалтерами.

Коли більше нічого не було доступно для розгляду, засідання було відкладено.

Як диригент:
Ерік Софус Фальк

Порядок денний був таким:

Вибір провідника
Головою ради є адвокат Ерік Фальк.

2. Звіт Ради директорів про діяльність компанії за минулий рік

Подання щорічного звіту в перевіреному стані на затвердження.
Рада директорів пропонує затвердити річний звіт.

Постанова про використання прибутку або покриття збитків відповідно до затвердженого річного звіту.
Рада директорів пропонує передати прибуток за рік у резерви компанії.

5. Рада директорів пропонує наступні зміни до статуту компанії:

§6. Усі загальні збори скликаються Радою директорів з мінімальним 2-тижневим та максимум 4-тижневим сповіщенням електронною поштою до всіх перелічених акціонерів, які подали відповідний запит, відповідно до адреси електронної пошти, зазначеної в реєстрі власників. Аудит скликається подібним чином.

Як додається нова §6А.

Усі повідомлення від компанії до окремих власників капіталу здійснюються електронною поштою. Загальні повідомлення для акціонерів компанії будуть доступні на веб-сайті компанії www.danske-hoteller.dk, якщо інше не передбачено Датським законом про компанії. Натомість компанія може вибрати звичайну пошту, але не зобов’язана це робити. Повідомлення акціонерів про проведення звичайних та позачергових загальних зборів надсилається електронною поштою.

Повні пропозиції щодо внесення змін до статуту та порядку денного, списків підписок, річних звітів, оголошень компанії та іншої загальної інформації від компанії акціонерам доступні на веб-сайті компанії www.danske-hoteller.dk.

Картки для прийому на загальні збори надсилаються листом. Компанія зобов’язана вимагати власників зареєстрованого капіталу на електронну адресу, на яку надходять повідомлення тощо. можна надіслати. Власники капіталу несуть відповідальність за те, щоб компанія мала правильну електронну адресу. Власники капіталу можуть знайти додаткову інформацію на веб-сайті компанії www.danske-hoteller.dk про вимоги до використовуваних систем та про процедуру, пов’язану із спілкуванням по електронній пошті.

Вимога більшості: Прийняття пропозицій за пунктом 5 вимагає, щоб вони були схвалені принаймні двома третинами як поданих голосів, так і голосуючого акціонерного капіталу, представленого на загальних зборах.

6. Рада директорів пропонує, посилаючись на главу 12 Датського закону про компанії, компанії дозволити придбати власні акції до 10% статутного капіталу за ціною, що дорівнює вартості чистих активів +/- 50%

7. Рада директорів пропонує переобрання:

Юрист Ерік Софус Фалк (голова)
З інших важливих предметів можна констатувати:
· Голова Ради директорів усіх дочірніх компаній Групи
· Голова правління головного акціонера компанії EFHolding ApS
· Голова правління Ерік Соренсен Він А / С
· Член правління кількох менших компаній

Директор Ганс Дженсен (віце-голова)
З інших важливих предметів можна констатувати:
· Виконавчий віце-президент / директор Falck Emergency
· Член ряду правління в країні та за кордоном групи Falck

Майстер тесляр Джон Йохансен
До важливих інших елементів належать:
· Член правління кількох дочірніх компаній Групи

Режисер Дорте Брандт
Дорте Брандт працювала в готелі "Дагмар" з 2005 року, а після реєстрації, а згодом бухгалтером у 2010 році була призначена директором. Також є членом Ради директорів / Виконавчої ради кількох дочірніх компаній Групи.

Режисер Єспер Олесен
Йеспер Олесен працює в групі з 1997 року. Він починав офіціантом у готелі Søparken а з 2001 року був призначений директором готелю «Меді». Він є членом правління кількох дочірніх компаній групи та відповідає за різні закупівлі та частини нашої ІТ.

Нельс Клавс Петерсен
Нельс Петерсен - підготовлений журналіст. Був головним редактором Frederiksborg Amtsavis та директором з комунікацій у Falck. Протягом останніх 12 років - до 2014 року - працював виконавчим віце-президентом / директором з питань комунікацій у Nykredit Group. Він також є головним членом правління DGI та займає кілька інших довірчих посад.

Консультант Пер Бендікс побажав піти у відставку з Ради директорів.

8. Пропонується обрати аудитором Стіна Крістенсена, уповноваженого бухгалтера та Томаса Сковсгаарда, державного уповноваженого бухгалтера Делойт.

9. Можливо