Koncert med Esben Just - solo

Tag på koncertophold på Hotel Søparken, når Esben Just kommer til Aabybro fredag d. 6. marts 2020 kl. 20.00, hvor han optræder i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

  fredag d. 06. marts 2020 kl. 20:00

Tag på koncertophold d. 5.-7. marts eller 6.-8. marts (valgfrit ankomstdag), når Esben Just kommer til Aabybro fredag d. 6. marts kl. 20.00, hvor han spiller i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

Ankomstdag (dag 1):

Eftermiddagskaffe/kage

3 retters aftenbuffet

Koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt 

Overnatning i dobbeltværelse

 

Dag 2:

 

Morgenmad

3 retters aftenbuffet

Overnatning i dobbeltværelse

 

Afrejsedag (dag 3):

 

Morgenmad 

 

Pris fra KUN kr. 1500,- for 2 personer

Bemærk: tillæg ved overnatning fredag og lørdag på kr. 150,-

 

Bestil på tlf. 9824 4577 eller info(at)soparken.dk

 

Om Esben Just Solo - The Second Coming

 

Esben Just har altid foretrukket den gode historie frem for den faktuelt korrekte historie. Men at han mindre end 2 måneder efter at have fejret 50 års fødselsdag på Mojo i København lå på rigshospitalet med brystkassen skåret op på langs og hjertet sat i stå, overgik selv den vildeste historie og kom da også virkelig bag på ham selv. 

 

Efter en 7 timers akut operation og derefter fire dage i koma, var Esben blevet nulstillet og de tre efterfølgende år har han brugt på at få den psykiske erfaring til at blive en force og en fordel, fremfor at kalde den hvad den virkelig var: røvsyg.

 

Solo showet hedder “The Second Coming” og det er, hvad det er. En opvågning til en tur mere i karrusellen, drej på rattet og tryk på speederen, så kører vognen. Men hvor kører den hen? 

 

I 2020 har menneskeheden små 10 år til at vænne sig af med at spise bøffer, flyve på charterferie, og ikke mindst hælde benzin på bålet, so to speak, så mon ikke det vil give mening at lade bilen stå i garagen, og i stedet tage med på den åndelige, musikalske, og underholdende fodrejse, hvor Esben Just som guide vil fortælle nyt fra de dødes land og ikke mindst prøve at besvare spørgsmålet: Er der et liv før døden?