Book medarbejderovernatninger hos Danske Hoteller A/S

Har du medarbejdere på farten?

Book overnatninger til dine medarbejdere hos Danske Hoteller A/S, som består af 26 hoteller rundt om i Danmark.

Har I mange overnatninger på hotel i løbet af året og søger du en landsdækkende aftale (ca. 50-100+ overnatninger), bedes du kontakte os pr. mail info@slet-dette.danske-hoteller.dk, så bliver du kontaktet og så finder vi sammen en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed. 

Kontakt os for landsdækkende aftale

Gælder aftalen ca. 25+ overnatninger vil det som udgangspunkt blive betragtet som en lokalaftale og omfatte 1-2-3 hoteller. Her aftales direkte med de foretrukne hoteller. 

Er omfanget mindre og behovet ad hoc, kan du se vores individuelle pakker og priser i nedenstående.

Fordele til dig og famlien

Book overnatninger til dig og dine medarbejdere hos Danske Hoteller A/S, som består af 26 hoteller rundt om i Danmark og optjen bonus til dig og familien.

Bemærk, at du eller dine medarbejdere optjener bonus 2,5% på opholdet, hvis I booker online på Danske Hotellers egne hjemmesider (www.danske-hoteller.dk og hotelhjemmesiderne). Det kræver blot en tilmelding til Danske Hotellers Fordelsprogram - læs mere om fordelsprogrammet

Eller tilmeld dig med det samme! Tilmelding til Danske Hotellers Fordelsprogram

Smørrebrødsmøder hos Danske Hoteller A/S

Møde og smørrebrød

Har du tænkt tanken?

Er du ofte på farten og har brug for at kunne mødes kortvarigt med en forretningsforbindelse? Og evt. ønsker at kombinere det med en bid brød. I stedet for et møde på et motorvejscafeteria, kunne det være hyggeligt, at sætte rammen for jeres møde et andet og mere personligt sted.

På en række af vores hoteller tilbyder vi:

Små hyggelige møder med smørrebrød til kr. 295,- pr. person

- 2-2½ times møde
- Smørrebrød (2 stk. pr. person) inkl. 1 øl/vand

Hotel Phønix i Brønderslev, Hotel Søparken i Aabybro, Dronninglund Hotel, Hjallerup Kro, Hotel Limfjorden i Thisted, Hotel Vildbjerg, Hotel Falken i Videbæk, Hotel Ringkøbing, Hotel Medi i Ikast og Østergaards Hotel i Herning. 

Find kontaktoplysninger på hotellerne her... skal I arbejde i? Nord, syd, øst eller vestArbejdsopgaver i og omkring Nordjylland

Tag en overnatning på Hotel Hjallerup Kro eller Dronninglund Hotel.

Opholdet indeholder:

  • En varm ret
  • Overnatning
  • Morgenmad
  • Madpakke
  • Kaffe i termokande fyldt om morgenen

KUN kr. 945,- pr. person på Hjallerup Kro

KUN kr. 953,- pr. person på Dronninglund Hotel

Booking på Hotel Hjallerup Kro ring på tlf. 9828 1011 eller send mail til info@slet-dette.hjallerupkro.dk.

Booking på Dronninglund Hotel ring på tlf. 9884 1533 eller send mail til info@slet-dette.dronninglundhotel.dk 

Eller book online og optjen 2,5% bonus som fordelsgæstDanske Hoteller A/S har i en årrække været flittigt benyttet af håndværkere, som er udsendt til større og mindre bygge- og anlægsopgaver rundt omkring i landet, og det er der selvfølgelig en årsag til.

For virksomheden er det selvfølgelig de attraktive priser, som har betydning, men for den ansatte har mange andre ting også betydning. Vore køkkener tilbereder gode, solide måltider til morgen, middag og aften - og vi har selvfølgelig også robuste madpakker og kaffe til termokanden på menuen.

Man behøver ikke bruge tid på at lede efter en ledig plet, hvor man kan parkere firmabilen, idet vore hoteller har gratis parkering umiddelbart ved hotellet, og vi tilbyder selvfølgelig også gratis trådløst internet på alle hoteller.

Sidst, men ikke mindst, sætter vi en ære i, at den ansatte skal føle sig hjemme, når han er ude - og det gør man på vore hoteller, som alle er individuelt drevet og hvor man kender sine gæster.

Kontakt de enkelte hoteller for booking af ophold eller forplejning.