Arbejdsopgaver i og omkring Midtjylland

Tag en overnatning på Hotel Falken (Videbæk), Hotel Medi (Ikast), Hotel Lynggaarden (Lind, Herning), Østergaards Hotel (Herning) eller Hotel Vildbjerg.

Opholdet indeholder:

  • 1 overnatning i standardværelse
  • Gratis parkering
  • Stor morgenbuffet
  • Madpakke

KUN kr. 550,- pr. person
Hotel Medi, Ikast: 600,- pr. person

Tilbuddene er gældende indtil 31. marts 2021

For booking ring til de enkelte hoteller eller send mail. 

Kontaktoplysninger til de enkelte hoteller

Danske Hoteller A/S har i en årrække været flittigt benyttet af håndværkere, som er udsendt til større og mindre bygge- og anlægsopgaver rundt omkring i landet, og det er der selvfølgelig en årsag til.

For virksomheden er det selvfølgelig de attraktive priser, som har betydning, men for den ansatte har mange andre ting også betydning. Vore køkkener tilbereder gode, solide måltider til morgen, middag og aften - og vi har selvfølgelig også robuste madpakker og kaffe til termokanden på menuen.

Man behøver ikke bruge tid på at lede efter en ledig plet, hvor man kan parkere firmabilen, idet vore hoteller har gratis parkering umiddelbart ved hotellet, og vi tilbyder selvfølgelig også gratis trådløst internet på alle hoteller.

Sidst, men ikke mindst, sætter vi en ære i, at den ansatte skal føle sig hjemme, når han er ude - og det gør man på vore hoteller, som alle er individuelt drevet og hvor man kender sine gæster.

Kontakt de enkelte hoteller for booking af ophold eller forplejning.