Hotel Ringkøbing søger Kokkeelev

Ønsker du at udvikle din passion for madlavning? Og er du klar til at lære en masse nye og gamle tekniker til at drive et køkken? Har du tilmed et godt humør, så er det lige dig, vi leder efter. 

Læs mere her

Hotel Ringkøbing søger kok

Er du en nytænkende madhåndværker, der elsker, at det meste er lavet fra bunden med gode råvarer? Og er du ambitiøs og ønsker at servere mad af høj kvalitet? Så er du måske vores nye kollega, som vi glæder os til at møde.

Læs mere her

Hotel Kryb i Ly, Fredericia søger Kok

Vi søger en kok, der på egne vagter kan tage ansvaret i køkkendriften og selvstændigt sikre at fremstilling af vores varme og kolde retter sker i overensstemmelse med vores ønske om, at alle vores gæster skal have en dejlig oplevelse, når de besøger os.

Læs mere her

KOK MED ERFARING SØGES, Hotel Vildbjerg

Hotel Vildbjerg er kendt som “hele egnens spisested”. Køkkenet lægger vægt på det gode danske køkken og har et varieret à la carte kort. Til netop køkkenet søger vi dig, som er omstillingsparat og hurtig til at skabe overblik i til tider travle perioder.

Læs mere her

Køkkenmedhjælper til Hotel Limfjorden

Vi har travlt og søger derfor en engageret køkkenmedhjælper til vores team. Som køkkenmedhjælper indgår du i den daglige drift om at lave god mad til vores gæster. På Hotel Limfjorden løfter vi i flok og sikrer, at vores gæster har en dejlig oplevelse, når de besøger os.

Læs mere her

Er du vores nye kok på Hotel Limfjorden?

Vi har rygende travlt på Hotel Limfjorden i Thisted, derfor søger vi en faglært fuldtids kok til selskaber og à la carte. På hotellet har vi en flad struktur, hvor alle hjælper hinanden og faggrænser krydses – vi søger dig, som har lyst til at være en del af det.

Læs mere her