Overnatning med morgenmad

Book en overnatning med morgenmad hos Danske Hoteller. Vælg mellem 25 individuelle hoteller og kroer i hele Danmark. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Læs mere

Lys i Mørket

Nyd lidt selvforkælelses ophold i det mørkere halvår med lækker forplejning, og mærk varmen, roen og hyggen sænke sig, når du vælger dit lyspunkt i mørket.

Vælg mellem 22 hoteller.

2 overnatninger med dejlig morgenmad, en lækker 3 retters menu/buffet med noget koldt at drikke til og en skøn oplevelse hos udvalgte lokale attraktioner.

Læs mere

Vinterophold i Danmark

Tank op på de gode oplevelser sammen. Vi inviterer indenfor i varmen til vaskeægte vinterhygge hos Danske Hoteller. Gå på opdagelse i vores mange vinterophold og find et ophold, som passer til netop jeres ønsker.

Læs mere

Julefornemmelser og ophold hos Danske Hoteller

Julefornemmelser

NOVEMBER & DECEMBER

Få julefornemmelserne ind under hud og nyd et par dage i november eller december med julehygge og -stemning på udvalgte hoteller. Vi glæder os til at julehygge om dig.

Læs mere

Juleophold

FRA 20. DECEMBER

Glem alt om madlavning, indkøb, stress og jag. Lad jer forkæle og nyd en skøn aften hos Danske Hoteller. Stort udvalg i juleaften-ophold og juleophold i tiden op til den dejlige højtid.

Læs mere

Nytårsophold

Skyd nytåret ind i det nye år med et festligt nytårsophold hos Danske Hoteller. Vi sørger for velkomstdrink, nytårsmenu, champagne og meget mere.

Læs mere

Book en skøn miniferie hos Danske Hoteller på udvalgte hoteller i Syddanmark

Miniferie i Syd

Tag en pause på et par dage, væk fra hverdagen og afsæt tid til at være sammen og opleve vores smukke land. Vi tilbyder en miniferie (min. 2 nætter) på 8 udvalgte hoteller i Syddanmark, hvor vi byder på et dejligt værelse, en menu der passer til de fleste og en beliggenhed, hvor I let og hurtigt kan køre til en masse spændende oplevelser . 

Læs mere

Ophold med vandreture

Kombinér naturoplevelser og vandreture i den danske natur med et skønt hotelophold, som både inkluderer lækker mad, afslapning og en vandretur med forplejning i flotte naturomgivelser.

Læs mere

Oplevelsesophold

Tag på et spændende og lærerigt ophold, hvor entrébilletter til en række attraktioner er inkluderet i prisen. Vi har ophold med oplevelser for både store og små.

Læs mere

Revyophold

Vild med revyshows? Hos Danske Hoteller finder du altid et revyophold. Opholdene byder på revyshow, middag, overnatning og morgenmad. Få et samlet overblik over vores revyophold her.

Læs mere

All inclusive

Hvorfor rejse sydpå, når du kan få All inclusive hos os? Vi forkæler jer med god mad og all inclusive på drikkevarer begge aftener. Se alle opholdene her.

Læs mere

Weekendophold

Her finder du altid et stort udvalg af skønne weekendophold, hvor et tiltrængt afbræk fra hverdagen og gode oplevelser med hinanden går hånd i hånd.

Læs mere

Gastronomi

Trænger I til et velfortjent afbræk fra en travl hverdag? Og sætter I pris på lækker mad og forkælelse? Tag på et gastronomisk ophold på udvalgte hoteller.

Læs mere

Wellness

Nyd et dejligt og afslappende wellness-ophold, hvor der både er tid og plads til at nyde hinandens selskab, til at slappe af, og ikke mindst tid til blive forkælet.

Læs mere

Miniferie

Hos os finder du et kæmpe udvalg af spændende miniferier rundt omkring i Danmark. Find den miniferie som passer til netop dig.

Læs mere

Familie på tur

Tag hele familien med på ferie i skønne Danmark, som byder på et hav af oplevelser og attraktioner for alle aldre. Se vores store udvalg her af børnevenlige ferieophold.

Læs mere

Aktiv ferie

Er du til golf eller mountainbike? Kom ud i naturen og tag på en aktiv ferie på vores hoteller, som alle er beliggende tæt på naturen og golfbaner. 

Læs mere

Musik og dans

Nyder I at danse? Så find danseskoene frem. På udvalgte hoteller tilbyder vi en række forskellige hotelophold med musik og dans kombineret med en dejlig overnatning og lækker mad.

Læs mere

Til dig på farten

Har du tit arbejdsopgaver rundt omkring i landet? Og har du tit behov for overnatninger ude? Overnat på Danske Hoteller og lad os smøre madpakken til dig!

Læs mere

Singleophold

Forkæl dig selv og lad os kræse for dig med et skønt singleophold. Vi har skabt rammerne for et hyggeligt hotelophold med 2 overnatninger samt dejlig morgen- og aftensmad til én.

Læs mere