Lys i Mørket

Nyd et hyggeligt og stemningsfyldt ophold med lækker forplejning, og mærk varmen, roen og hyggen sænke sig, alt imens hverdagens stress og jag forsvinder.

Læs mere

Årstidens ophold

Danmark er skøn på alle tider af året. Tag på ophold hos Danske Hoteller og oplev årstidens særpræg f.eks. i form af naturoplevelser og skønne måltider lavet på årstidens råvarer.

Læs mere

Musik og dans

Nyder I at danse? På udvalgte hoteller tilbyder vi musik og dans kombineret med en dejligt overnatning og lækker mad.

Læs mere

All inclusive

Hvorfor rejse sydpå, når du kan få All inclusive hos os? Vi forkæler jer med god mad og all inclusive på drikkevarer begge aftener.

Læs mere

Wellness

Nyd et dejligt og afslappende wellness-ophold, hvor der både er tid og plads til at nyde hinandens selskab, til at slappe af, og ikke mindst tid til blive forkælet.

Læs mere

Aktiv ferie

Er du til golf eller mountainbike? Så tag på en aktiv ferie på vores hoteller, som alle er beliggende tæt på naturen og golfbaner.

Læs mere

Gastronomi

Trænger I til et velfortjent afbræk fra en travl hverdag? Og sætter I pris på lækker mad og forkælelse? Tag på et gastronomisk ophold på udvalgte hoteller.

Læs mere

Oplevelsesophold

Tag på et spændende og lærerigt ophold, hvor entrébilletter til en række attraktioner er inkluderet i prisen. Vi har ophold med oplevelser for både store og små.

Læs mere

Weekendophold

Her finder du altid et stort udvalg af skønne weekendophold, hvor et tiltrængt afbræk fra hverdagen og gode oplevelser med hinanden går hånd i hånd.

Læs mere

Singleophold

Forkæl dig selv og lad os kræse for dig med et skønt singleophold hos Danske Hoteller A/S. Vi har skabt rammerne for et hyggeligt hotelophold med 2 overnatninger samt dejlig morgen- og aftensmad til én.

Læs mere

Miniferie

Hos os finder du et kæmpe udvalg af spændende miniferier rundt omkring i Danmark. Find den miniferie som passer til netop dig.

Læs mere

Juleophold

Slip for besværet med madlavningen og besøg i stedet Danske Hoteller. Vi tilbyder spændende juleophold på en række af vores hoteller.

Læs mere

Nytårsophold

Skyd nytåret ind med et festligt nytårsophold hos Danske Hoteller. Vi står klar til at give jer en forrygende aften med lækker forplejning og masser af feststemning.

Læs mere

Julefrokost

Hold jeres julefrokost hos Danske Hoteller. Få et samlet overblik over hvilke hoteller, der tilbyder julefrokoster. 

Læs mere

Familie på tur

Tag hele familien med på ferie i skønne Danmark, som byder på et hav af oplevelser og attraktioner for alle aldre. Se vores store udvalg her af børnevenlige ferieophold.

Læs mere

Til dig på farten

Har du tit arbejdsopgaver, som kræver en overnatning hjemmefra?

Overnat på Danske Hoteller og lad os smøre madpakke til dig.

Læs mere her

Vi gør vores bedste

... for at sikre dig et dejligt ophold, hvor dine forventninger bliver indfriet. Vi modtager gerne dine input såvel positive som negative.

Skriv til os på info@danske-hoteller.dk