Lys i Mørket

Nyd lidt selvforkælelses ophold i det mørkere halvår med lækker forplejning, og mærk varmen, roen og hyggen sænke sig, når du vælger dit lyspunkt i mørket.

Vælg mellem 22 hoteller.

2 overnatninger inkl. morgenmad, 2 retters og 3 retters menu/buffet - priser fra KUN kr. 699,- pr. person.

Læs mere

Fejr Valentinsdag hos Danske Hoteller

Valentinsophold

Inviter din udkårne på et romantisk valentinsophold med lækker mad, forkælelse og tid til at nyde hinandens selskab. Vi sørger for at skabe rammerne for et romantisk ophold.

Læs mere

Vinterophold - spar 30 %

Nyd den hyggelige vintertid med et stemningsfyldt vinterophold på udvalgte hoteller i Nord- og Midtjylland. Vælg mellem 1 eller 2 nætter inkl. morgenmad og 3 retters menu/buffet.

Få 30 % ekstra rabat på vinteropholdet i perioden 1. december 2022 - 31. marts 2023.

Læs mere

Vinterferie i Danmark

Hold vinterferie i Danmark. Tag ud og oplev vores skønne land. Bo på et af vores 24 hoteller og nyd et dejligt værelse og lækker mad i selskab med øvrige gæster. 

Læs mere

Hygge i Syd

Årstidens farver indbyder både til skønne naturoplevelser og stille hygge over en god middag.

Træk stikket og bliv fyldt op med fornyet energi og gode oplevelser, når vi inviterer indenfor i varmen til masser af hygge for 2.

Vælg mellem 8 hyggelige hoteller i Syddanmark.

Læs mere

Årstidens ophold

Danmark er skøn på alle tider af året. Tag på ophold hos Danske Hoteller og oplev årstidens særpræg f.eks. i form af naturoplevelser og skønne måltider lavet på årstidens råvarer.

Læs mere

Gastronomi

Trænger I til et velfortjent afbræk fra en travl hverdag? Og sætter I pris på lækker mad og forkælelse? Tag på et gastronomisk ophold på udvalgte hoteller.

Læs mere

Musik og dans

Nyder I at danse? På udvalgte hoteller tilbyder vi musik og dans kombineret med en dejligt overnatning og lækker mad.

Læs mere

Oplevelsesophold

Tag på et spændende og lærerigt ophold, hvor entrébilletter til en række attraktioner er inkluderet i prisen. Vi har ophold med oplevelser for både store og små.

Læs mere

Påskeophold

Nyd skønne påskedage hos Danske Hoteller. Vi inviterer forårssolen ind, pynter op og forkæler jer med dejlige påskeretter.

Læs mere

All inclusive

Hvorfor rejse sydpå, når du kan få All inclusive hos os? Vi forkæler jer med god mad og all inclusive på drikkevarer begge aftener.

Læs mere

Miniferie

Hos os finder du et kæmpe udvalg af spændende miniferier rundt omkring i Danmark. Find den miniferie som passer til netop dig.

Læs mere

Aktiv ferie

Er du til golf eller mountainbike? Så tag på en aktiv ferie på vores hoteller, som alle er beliggende tæt på naturen og golfbaner.

Læs mere

Wellness

Nyd et dejligt og afslappende wellness-ophold, hvor der både er tid og plads til at nyde hinandens selskab, til at slappe af, og ikke mindst tid til blive forkælet.

Læs mere

Weekendophold

Her finder du altid et stort udvalg af skønne weekendophold, hvor et tiltrængt afbræk fra hverdagen og gode oplevelser med hinanden går hånd i hånd.

Læs mere

Singleophold

Forkæl dig selv og lad os kræse for dig med et skønt singleophold hos Danske Hoteller A/S. Vi har skabt rammerne for et hyggeligt hotelophold med 2 overnatninger samt dejlig morgen- og aftensmad til én.

Læs mere

Familie på tur

Tag hele familien med på ferie i skønne Danmark, som byder på et hav af oplevelser og attraktioner for alle aldre. Se vores store udvalg her af børnevenlige ferieophold.

Læs mere

Juleophold

Glem alt om madlavning, indkøb, stress og jag. Lad jer forkæle og nyd en skøn aften hos Danske Hoteller.

Læs mere

Til dig på farten

Har du tit arbejdsopgaver, som kræver en overnatning hjemmefra?

Overnat på Danske Hoteller og lad os smøre madpakke til dig.

Læs mere her