Lys i Mørket

Nyd et hyggeligt og stemningsfyldt ophold med lækker forplejning, og mærk varmen, roen og hyggen sænke sig, alt imens hverdagens stress og jag forsvinder.

Læs mere

Valentinsophold

Inviter din udkårne på et romantisk valentinsophold med lækker mad, forkælelse og tid til at nyde hinandens selskab. Vi sørger for at skabe rammerne for et romantisk ophold.

Læs mere

Gastronomi

Trænger I til et velfortjent afbræk fra en travl hverdag? Og sætter I pris på lækker mad og forkælelse? Tag på et gastronomisk ophold på udvalgte hoteller.

Læs mere

Wellness

Nyd et dejligt og afslappende wellness-ophold, hvor der både er tid og plads til at nyde hinandens selskab, til at slappe af, og ikke mindst tid til blive forkælet.

Læs mere

Weekendophold

Her finder du altid et stort udvalg af skønne weekendophold, hvor et tiltrængt afbræk fra hverdagen og gode oplevelser med hinanden går hånd i hånd.

Læs mere

Oplevelsesophold

Tag på et spændende og lærerigt ophold, hvor entrébilletter til en række attraktioner er inkluderet i prisen. Vi har ophold med oplevelser for både store og små.

Læs mere

Aktiv ferie

Er du til golf eller mountainbike? Så tag på en aktiv ferie på vores hoteller, som alle er beliggende tæt på naturen og golfbaner.

Læs mere

Miniferie

Hos os finder du et kæmpe udvalg af spændende miniferier rundt omkring i Danmark. Find den miniferie som passer til netop dig.

Læs mere

Vi gør vores bedste

... for at sikre dig et dejligt ophold, hvor dine forventninger bliver indfriet. Vi modtager gerne dine input såvel positive som negative.

Skriv til os på info@danske-hoteller.dk