Overnatning med morgenmad

Book en overnatning med morgenmad hos Danske Hoteller. Vælg mellem 26 individuelle hoteller og kroer i hele Danmark. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Læs mere

Danske Hoteller kør-selv ferie 2024

Kør selv sommerferie

Oplev flere hoteller og områder af Danmark. Book min. 3 nætter fra KUN kr. 528,- til 778,- pr. person pr. nat på udvalgte hoteller (pris afhænger af hotelkategori) 

Læs mere

sommerophold i Danmark

Sommerophold

Oplev nogle af de dejligste steder i Danmark - og book et sommerophold med lækker forplejning på en af vores charmerende kroer eller hoteller. 

Læs mere

forår hotelophold
PÅ UDVALGTE HOTELLER

Årstidens ophold

Danmark er skøn på alle tider af året! Uanset hvornår du besøger, tilbyder udvalgte hoteller en uforglemmelig oplevelse, der omfavner sæsonens unikke charme.

Udforsk landets skiftende landskaber og bliv forkælet med skønne måltider baseret på årstidens råvarer.

Læs mere

Familie på tur

Tag hele familien med på ferie i skønne Danmark, som byder på et hav af oplevelser og attraktioner for alle aldre. Se vores store udvalg her af børnevenlige ferieophold.

Læs mere

Oplevelsesophold

Tag på et spændende og lærerigt ophold, hvor entrébilletter til en række attraktioner er inkluderet i prisen. Vi har ophold med oplevelser for både store og små.

Læs mere

weekendophold

Weekendophold

Her finder du altid et stort udvalg af skønne weekendophold, hvor et tiltrængt afbræk fra hverdagen og gode oplevelser med hinanden går hånd i hånd.

Læs mere

Wellness

Nyd et dejligt og afslappende wellness-ophold, hvor der både er tid og plads til at nyde hinandens selskab, til at slappe af, og ikke mindst tid til blive forkælet.

Læs mere

Aktiv ferie

Aktiv ferie

Er du til golf eller mountainbike? Kom ud i naturen og tag på en aktiv ferie på vores hoteller, som alle er beliggende tæt på naturen og golfbaner. 

Læs mere

Book en skøn miniferie hos Danske Hoteller på udvalgte hoteller i Syddanmark

Miniferie i Syd

Tag en pause på et par dage, væk fra hverdagen og afsæt tid til at være sammen og opleve vores smukke land. Vi tilbyder en miniferie (min. 2 nætter) på 8 udvalgte hoteller i Syddanmark, hvor vi byder på et dejligt værelse, en menu der passer til de fleste og en beliggenhed, hvor I let og hurtigt kan køre til en masse spændende oplevelser . 

Læs mere

Miniferie

Hos os finder du et kæmpe udvalg af spændende miniferier rundt omkring i Danmark. Find den miniferie som passer til netop dig.

Læs mere

Golfophold

Golfophold

Er du til golf? Kom ud i naturen og tag på et golfophold på et af vores hoteller, som alle er beliggende tæt på naturen og golfbaner. 

Læs mere

Musik og dans

Nyder I at danse? Så find danseskoene frem. På udvalgte hoteller tilbyder vi en række forskellige hotelophold med musik og dans kombineret med en dejlig overnatning og lækker mad.

Læs mere

Gastronomi

Trænger I til et velfortjent afbræk fra en travl hverdag? Og sætter I pris på lækker mad og forkælelse? Tag på et gastronomisk ophold på udvalgte hoteller.

Læs mere

All inclusive

Hvorfor rejse sydpå, når du kan få all inclusive hos os? Vi forkæler jer med god mad og all inclusive på drikkevarer begge aftener. Se alle opholdene her.

Læs mere

Singleophold

Forkæl dig selv og lad os kræse for dig med et skønt singleophold. Vi har skabt rammerne for et hyggeligt hotelophold med 2 overnatninger samt dejlig morgen- og aftensmad til én.

Læs mere

Revyophold

Revyophold

Vild med revyshows? Hos Danske Hoteller finder du altid et revyophold. Opholdene byder på revyshow, middag, overnatning og morgenmad. Få et samlet overblik over vores revyophold her.

Læs mere

Juleaften-ophold

Fejr jul hos Danske Hoteller

Glem alt om madlavning, indkøb, stress og jag. Lad jer forkæle og nyd en skøn aften hos Danske Hoteller. Stort udvalg i juleaften-ophold og juleophold i tiden op til den dejlige højtid.

Læs mere

Nytårsophold

Skyd nytåret ind i det nye år med et festligt nytårsophold hos Danske Hoteller. Vi sørger for velkomstdrink, nytårsmenu, champagne og meget mere.

Læs mere

Modent par der er ved at planlægge deres næste ferie
OPHOLD I 2025

Næste års ophold

Planlæg næste års ferie allerede nu. Find alle ophold i det kommende år på alle vores hoteller

Læs mere