Mortens aften på Hotel Marina

Nyd en lækker andesteg i skønne omgivelser

  tirsdag d. 10. november 2020 kl. 18:00

Mortensaften er lig hyggelig stemning og skønne snakke over bordet samt en god gammeldags andesteg med lækkert tilbehør.

Vi byder d. 10. november indenfor til Mortensaften med november hygge og god mad i flotte maritime omgivelser. I den anledning har vi hos Hotel Marina lavet en menu med 3 skønne retter og drikke.

Aftenen starter fra kl. 18.00, hvor vi sørger for alt det praktiske − alt I skal gøre er at møde op med godt humør og god appetit.

OBS! Vi tager løbende højde for de seneste Covid-19 anbefalinger og justerer herefter, så alle får en god oplevelse.

MENU

Forret

  • Lime gravad laks med æble-kapers mix anrettet med rugbrødschucks og kørvel-creme. Serveres med hjemmebagt surdejsbrød.

Hovedret

  • Gammeldaws andesteg serveret med æbler, svesker samt tyttebær.
  • Hertil hjemmelavet rødkål, hvide-, brunede- og franskekartofler samt andesauce.

Dessert

  • Sachertorte serveret med hjemmelavet is.

PRIS PR. KUVERT

  • 1 ret kr. 258,-
  • 2 retter kr. 288,-
  • 3 retter kr. 318,-

Bestilling på tlf. 8632 2500 eller pr. mail info@hotel-marina.dk