Ferie er sundt for hjertet, sjælen og humøret...

Danske Hoteller har derfor gennem flere år valgt at samarbejde med Hjerteforeningen om den gode sag. Samarbejdet omhandler også en særlig begivenhed, hvor der sættes ekstra fokus på den alvorlige sygdom.

Lørdag 16. september 2023 afholdes årets Hjertegalla, hvor der bliver samlet ind til kampen mod hjertesygdom, som på verdensplan er den største dræber blandt folkesygdomme.

Vi kommer hos Danske Hoteller i berøring med tusindvis af gæster og blandt disse også hjertepatienter, som har brug for et afbræk fra et sygdomsforløb eller blot glæde i en ellers svær hverdag. Gode oplevelser og minder i form af et ophold, en skøn middag eller afholdelse af en helt særlig begivenhed og stor fest med familie og venner er guld værd.
Vind et gavekort til Danske Hoteller

Præmien fra Danske Hoteller

Danske Hoteller står bag præmien på et gavekort gældende for én hotelovernatning for 2 personer og inkluderer kaffe og kage, middag 2 retter og morgenbuffet på et af Danske Hotellers 25 hoteller. Kig efter hjertene som markerer hvilken hotelkategori hotellerne tilhører og nyd et dejligt ophold - sundt for hjertet, sjælen og humøret

Læs mere om hotellerne

Hjerteforeningen