Hvor går turen hen?

Find dit næste ophold her

Ankomst
Afrejse
Antal Voksne
Antal Børn

Filterer på opholdtyper

Filtrer på faciliteter

NULSTIL
NULSTIL

Vælg mellem vores mange skønne hoteller

Hotel Falken

Et familievenligt hotel med god atmosfære

Hotel Falken har lyse lokaler og dejlige grønne områder. Indendørs har vi bl.a. også en skøn swimmingpool. Hotel Falken ligger godt placereret i Videbæk mellem Ringkøbing og Herning. 

Med kort...


Se hotel

Hotel Lynggaarden

Bed & Breakfast-hotel i Herning

Hotel Lynggaarden er et hyggeligt Bed and Breakfast-hotel tæt på Herning. Lind er beliggende ca. 3 km syd for Herning centrum. Bydelen ligger tæt på Messecenter Herning og motorvejen. Lind har mange...


Se hotel

Hotel Medi

Klassisk hotel med gode faciliteter

Tag på et hyggeligt ophold på Hotel Medi. Hotel Medi har bl.a. egen café/restaurant og et dejligt gårdmiljø med udeservering. Med hotellets centrale placering i Midtjylland mellem Silkeborg og Herning...


Se hotel

Hotel Phønix

I Brønderslev som er købstad og Vendsyssels fjerde største by

Hotel Phønix ligger midt i Brønderslev og er den perfekte base for ferierejsende, som ønsker naturoplevelser og aktiviteter indenfor kort afstand. For de shoppe-lystne er det bare at træde ud af...


Se hotel

Hotel Vildbjerg

Gæstfrihed og hyggelig atmosfære

Velkommen til Hotel Vildbjerg, som ligger i den hyggelige by Vildbjerg mellem Holstebro og Herning. Hotellet er centralt beliggende i Vildbjerg med butikker lige udenfor døren.

I lokalområdet kan man...


Se hotel

Østergaards Hotel

Klassisk hotel i messebyen Herning

Østergaards Hotel er beliggende mellem Herning Golfklub og Herning. Vi har et væld af udflugtsmuligheder og seværdigheder i lokalområdet, så I kan få berigende oplevelser med hjem efter et dejligt...


Se hotel

Hotel Årslev Kro

Tæt på motorvej og Aarhus

Hotel Årslev Kro er beliggende i Brabrand med kun 10 km til centrum af Aarhus. Hotel Årslev Kro byder på flere udendørsfaciliteter, såsom grønt område, terrasse, udendørs borde og bænke, rygeskur samt...


Se hotel

Er du på udkig efter oplevelser, hotelophold ved vandkanten eller måske et forkælelsesophold i Danmark? Danske Hoteller har noget for enhver smag i hele landet. I trænger måske til et romantisk hotelophold for 2, ekstra luksus i en weekend eller en billig pris på overnatning? Danske Hoteller har helt sikkert en løsning, et tilbud eller en deal, der passer lige til dine planer.

• Råd til mere • Et godt måltid •

• Selskaber • Sundhed • Aktiviteter •

• Selskaber • Konferencer • Aktiviteter •

• Sanser • Hotellets rammer og byen •

Vælg mellem masser af skønne ophold

Vi passer på vores gæster

... i disse Coronatider. Ganske som myndighederne anbefaler, har vi, i Danske Hoteller, valgt at tage nogle hensyn, som skal sikre vores gæster og medarbejdere mod Covid-19.

Læs mere

Lys i mørket

Nyd et hyggeligt og stemningsfyldt Lys i Mørket ophold med to overnatninger og lækker menu/buffet, og mærk varmen, roen og hyggen sænke sig, alt imens hverdagens stress og jag forsvinder. 

Vælg mellem 21 hoteller rundt omkring i dejlige Danmark.

Læs mere

Hotel guide

I vores flotte hotel guide får du en præsentation af alle vores 23 individueller hoteller og kroer placeret i hele Danmark. 

Vores varemærke er kvalitet til fornuftspriser, hvor alle kan være med. Alle vores lokale hotelværter er ambassadører for deres lokalområde, og de er naturligvis altid klar til at give jer gæster en skøn oplevelse.

Se guiden her

Giv en oplevelse

På danskehotelophold.dk har vi samlet en række hotelophold, som kan købes som et værdibevis. Så behøver du ikke beslutte dig for datoen med det samme, men kan kontakte hotellet, når du har fundet en dato, der passer netop ind i din kalender. Også en oplagt gaveidé. 

Læs mere

Se hvad vi mener med hygge...Se de mange spændende oplevelser

Revy Picnic SCHOU-TUR 5/3 kl. 12

Nyd en festlig eftermiddag og bo på hotellet

Østergaards Hotel, 7400 Herning, Schou Turen, Revyshows

Revy Picnic SCHOU-TUR 5/3 kl. 17.30

Nyd en festlig aften og bo på hotellet

Østergaards Hotel, 7400 Herning, Schou Turen, Revyshows

Revy Picnic SCHOU-TUR 6/3

Nyd en festlig aften og bo på hotellet

Østergaards Hotel, 7400 Herning, Schou Turen, Revyshows