Oplev nogle af de dejligste steder i Danmark - og bo på en af vores charmerende kroer eller hoteller. 

Når vejret er godt i Danmark, er der næsten ikke noget bedre sted at være. Lige nu tilbyder Danske Hoteller 2 typer sommerophold for udvalgte hoteller. Du kan vælge en overnatning "Sommerophold 1" eller to overnatninger "Sommerophold 2" på samme hotel. Opholdene indeholder både middag og morgenmad. 

Vores hoteller og kroer har hver deres særegne præg, charmerende detaljer og historier, som vi vægter at fortælle og bevare for at give dig, vores gæster en oplevelse. Du kan læse mere om det enkelte hotel på deres website.

Vi er beliggende tæt på skønne naturområder, oplevelser og seværdigheder. Vi er gerne behjælpelige med at planlægge en sommerferiepakke, hvor I besøger flere af vores hoteller og på den måde oplever mere af vores unikke land.

Se herunder hvor du kan bo og opleve sommeren i Danmark. 

 

Oplevelser, forkælelse og skøn natur

Vores sommerophold er en skøn mulighed for at overnatte et sted i Danmark. Måske et sted du ikke har været før, i nærheden af oplevelser og seværdigheder du har til gode at opleve eller måske tæt på familie og venner. 

Hvis du gerne vil opleve et par sommerdage i det nordjyske eller midtjyske kan sommeropholdene bookes på disse hoteller:

Nordjylland:

Dronninglund Hotel   
Hotel Hjallerup Kro
Hotel Phønix  
(Brønderslev) 
Hotel Limfjorden  (Thisted)
Hotel Søparken (Aabybro)

Midtjylland:

Hotel Falken (Videbæk)
Hotel Vildbjerg 
Østergaards Hotel (Herning)
Hotel Medi (Ikast)
Hotel Ringkøbing

Som noget nyt lancerer Danske Hoteller en Kør selv ferie. En fantastisk mulighed for at opleve Danmark på en komfortabel måde. Du kan læse meget her

Kør selv ferie i Danmark