Selskabsmeddelelse nr.: 10/2019

Frederiksberg 12. december 2019

Danske Hoteller A/S udvider direktionen.

På baggrund af den markante udvikling, som Danske Hoteller har gennemgået i de seneste år, har bestyrelsen besluttet at udvide direktionen – med virkning fra den 1. januar 2020.

Selskabets tre regionsdirektører Anette Jespersgaard, Thor Pedersen og Hanne Degn indtræder i direktionen, som herefter består af direktør John Olsdorf, direktør Anette Jespersgaard, direktør Thor Pedersen samt direktør Hanne Degn.

Kort om de tre nye direktionsmedlemmer:

Regionsdirektør Anette Jespersgaard.

Anette Jespersgaard har arbejdet mere end 25 år i selskabet og har i det seneste år været regionsdirektør for region 1. Hun er 42 år og oprindelig uddannet tjener. Før stillingen som regionsdirektør var hun i mere end 10 år direktør for Hotel Ringkøbing.

Regionsdirektør Thor Pedersen.

Thor Pedersen har arbejdet i koncernen siden 2013 og har i det seneste år været regionsdirektør for region 2. Han er 36 år og oprindelig uddannet som bogholder. Før stillingen som regionsdirektør har han i mange år fungeret som hoteldirektør, senest på Hotel Årslev Kro.

Regionsdirektør Hanne Degn.

Hanne Degn har arbejdet i koncernen siden 2009 og har i det seneste år været regionsdirektør for region 3. Hun er oprindelig uddannet merkonom i markedsføring. Har i længere perioder være receptionschef på forskellige hoteller. På det seneste har hun været direktør på Hotel Norden.

Bestyrelsesformand Erik Sophus Falck siger:

Bestyrelsen har - ikke mindst på baggrund af den rivende udvikling, som selskabet har været og fortsat er inde i, fundet det rigtigt at styrke direktionen. Da driftsafviklingen tillige er af afgørende betydning for selskabets fortsatte udvikling, er det en naturlig følge, at netop lederne af driften indtræder i direktionen.

Kontakt: Bestyrelsesformand Erik Sophus Falck, mobil 40135373