Meddelelse nr. 2/2015
Frederiksberg den 3. marts 2015

Danske Hoteller opkøber Hotel Norden i Haderslev

Ejendommen hvori Hotel Norden, Haderslev har været drevet, der er ejet af Ejendomsinvest af 1.2 - 93 ApS v/Aage Roune er pr. 3. marts 2015 solgt til Danske Hoteller A/S.  

Efter komplicerede forhandlinger mellem repræsentanter for sælger og Danske Hoteller A/S har Danske Hoteller A/S med virkning fra den 3. marts 2015 aftalt at overtage ejendommen, hvori Hotel Norden, Haderslev har været drevet.

Ejendommen hvori hotellet har været drevet er beliggende i Haderslev by med 100 meter til byens gågade og med direkte udsigt over Haderslev Dam. 

Ejendommen har en særdeles god beliggenhed i Haderslev by og med en meget smuk udsigt til vandområderne omkring Haderslev centrale bydel. Det blev fuldstændig ombygget og renoveret i 1987.

Ejendommes hotel har 68 værelser, der alle er særdeles pænt indrettede med et moderne tilsnit. 

Der ud over har ejendommens hotel en restaurant og gode konferencefaciliteter samt sale med plads op til 400 personer. Såvel restaurant som sale har direkte udsigt til grønne områder og de omtalte vådområder. Desuden indeholder ejendommen swimmingpool og motionsrum samt flere aktivitetsrum.

Den aftalte pris udgør 12,700 millioner kroner, som erlægges ved overtagelse af kreditter i to pengeinstitutter på ca. 10,9 mio. kr., udstedelse af aktier i Danske Hoteller A/S for 1 mio. kr. (250 styk aktier à 1.000 til kurs 400) og resten - ca. 0,8 mio. kr. - erlægges kontant.

Købet af ejendommen, hvori Hotel Norden i Haderslev har været drevet, vil styrke vor position i hotelmarkedet i Sydjylland og er i øvrigt i tråd med vor strategiramme, idet vi vil genåbne hotellet.

Der vil der i forbindelse med opstarten og indfasningen i Danske Hoteller A/S blive påført nogle omkostninger, som udgiftsføres over driften i implementeringsåret - idet vi dog gør særskilt opmærksom på, at opstarten i et vist omfang vil være omkostningskrævende.

Med venlig hilsen

Danske Hoteller A/S

Erik Sophus Falck
Bestyrelsesformand