Selskabsmeddelelse nr. 3/2022
Frederiksberg, den 27. maj 2022

 

Danske Hoteller A/S indgår aftale med ADP A/S Fredericia om tilbygning til Hotel Postgården.

Hotel Postgården, der blev overtaget den 1. juli 2021, udvider nu kapaciteten med hele 60 % eller 32 nybyggede værelser.

De senere års positive udvikling i Fredericia som en moderne by og grønt knudepunkt for havn, erhvervsliv og bosætning øger behovet for attraktive faciliteter tæt på by og havn. Denne udvikling sker i et tæt samarbejde mellem Kanalbyen, Fredericia Kommune og det lokale erhvervsliv.

I den forbindelse opfører ADP A/S (et kommunaltejet aktieselskab) et nyt domicil på 2.600 m2 med kontor- og servicefaciliteter – Port House II. I samme forbindelse har der været ført forhandlinger mellem repræsentanter for ADP A/S Fredericia og Danske Hoteller A/S, hvorefter der er indgået aftale om, at Port House II tillige kommer til at indeholde 32 nye værelser i en sammenbygning med det bestående Hotel Postgården. I første omgang vil Danske Hoteller/Hotel Postgården leje de nye værelser, men der er samtidig indgået aftale om, at hotelkoncernen efter en 10-årig lejeperiode kan erhverve disse til en aftalt pris.

Hotelværelserne forventes taget i brug i 1. kvartal 2024.

I forbindelse med aftalens indgåelse udtaler Morten Højrup, COO i ADP A/S, at ”med beslutningen om opførelsen af Port House II styrker vi erhvervsudviklingen i området, ligesom vi med aftalen med Danske Hoteller A/S styrker mulighederne for mere turisme i Fredericia og overnatningsmuligheder for erhvervsvirksomhederne.”

”Med aftalen om styrkelse af Hotel Postgården i området vil vi understøtte Fredericia som en by i udvikling, som samtidig giver mulighed for mere turisme til området. Vi styrker samtidig vor position i hotelmarkedet i trekantområdet, og det giver endnu bedre muligheder for, at vi kan servicere hele området”, udtaler formanden for bestyrelsen i Danske Hoteller A/S, Erik Sophus Falck.

Nærmere kan oplyses ved henvendelse til bestyrelsesformand Erik Sophus Falck +45 40 13 53 73 eller COO Morten Højrup på mail mh@adp-as.dk.