Frederiksberg, den 13. februar 2023

Danske Hoteller A/S køber Hotel & Konferencecenter Bymosehegn ved Helsinge i Nordsjælland

Hotellet overtages den 1. april fra Pindstrup Fonden for 25 mio. kr. kontant, og Hotel & Konferencecenteret bliver dermed det 25. hotel, som Danske Hoteller A/S både ejer og driver.

Efter langvarige og meget komplicerede forhandlinger mellem repræsentanter for Pindstrup Fonden og Danske Hoteller A/S er der indgået aftale om, at Danske Hoteller A/S med virkning fra den 1. april 2023 overtager Hotel & Konferencecenteret Bymosehegn samt tilhørende ejendom Bymosegaard. Handelsprisen er aftalt til 25 mio.kr.

Hotellet er beliggende i Helsinge i Nordsjælland i naturskønne omgivelser lige op ad Nationalpark Kongernes Nordsjælland – og ikke langt fra hverken Gribskov eller de nordsjællandske badestrande og med kun ca. 35 minutters kørsel fra København.

Hotellet og konferencecenteret, der har 112 værelser, er i god stand og indeholder ud over værelserne store konferencefaciliteter og selskabslokaler samt restaurant, bar/lounge samt indendørs swimming pool og sauna.

Købet af Hotel & Konferencecenteret vil styrke vor position i hotelmarkedet på Sjælland og i kortere afstand fra Storkøbenhavn i forhold til vore andre hoteller på Sjælland. Købet er helt i tråd med vor strategiramme”, siger formanden for bestyrelsen i Danske Hoteller A/S, Erik Sophus Falck.

Vi vil med overtagelsen styrke det såkaldte leisure marked med stærke tilbud om kortere ferieophold for private, som vi er så kendte for på de øvrige 24 hoteller”, tilføjer bestyrelsesformanden.

Med erhvervelsen ejer og driver Danske Hoteller A/S nu 25 hoteller i Danmark og har styrket positionen som den største hotelkæde inden for sit segment med samlet set knap 1.800 værelser.

Hotellet er ved overtagelsen i fuld drift. Det forventes ikke, at overtagelsen i nævneværdig grad vil påvirke vor resultatdannelse i 2023, idet der i forbindelse med indfasningen i Danske Hoteller A/S vil blive afholdt en del omkostninger, som udgiftsføres over driften i implementeringsåret i henhold til vore regnskabsprincipper.

Handelen er betinget af tilfredsstillende due diligence.

Nærmere kan oplyses ved henvendelse til bestyrelsesformand Erik Sophus Falck på mobil +45 40 13 53 73.