Selskabsmeddelelse nr. 4/2021
Frederiksberg, den 28. maj 2021

Danske Hoteller A/S køber Hotel Postgården, Fredericia

Hotellet overtages den 1. juli fra Ejendomsselskabet Oldenborggade 4 Fredericia ApS og Hotel Postgården bliver dermed det 24. hotel, som Danske Hoteller A/S både ejer og driver.

Efter langvarige og komplicerede forhandlinger mellem repræsentanter for Ejendomsselskabet Oldenborggade 4 Fredericia ApS og Danske Hoteller A/S er der indgået aftale om, at Danske Hoteller A/S med virkning fra den 1. juli 2021 overtager Hotel Postgården, Fredericia. Handelsprisen er aftalt til 16 mio.kr.

Hotellet er beliggende i Oldenborggade, kun få hundrede meter fra byens centrum.

Hotellet, der har 55 værelser, er i nogenlunde stand, idet det dog er forudsat ved handelen, at hotellet skal gennemgå en omfattende renovering således at hotellets standard kommer på niveau med de øvrige hoteller i Danske Hoteller koncernen. Renoveringen gennemføres over en periode, så den daglige drift kan opretholdes.

Hotellet indeholder desuden restaurant og køkkenfaciliteter samt selskabslokaler.

- Købet af Hotel Postgården vil styrke vor position i hotelmarkedet i trekantområdet, og vi bliver sammen med erhvervelsen i 2019 af Kryb i Ly Kro, Fredericia en af de større hoteloperatører i området. Købet er helt i tråd med vor strategiramme, siger formanden for bestyrelsen i Danske Hoteller A/S, Erik Sophus Falck.

Med erhvervelsen ejer og driver Danske Hoteller A/S nu 24 hoteller i Danmark og har styrket positionen som den største hotelkæde inden for sit segment med samlet set knap 1700 værelser.

Hotellet er ved overtagelsen i fuld drift. Det forventes ikke, at overtagelsen i nævneværdig grad vil påvirke vor resultatdannelse i 2021, idet der i forbindelse med indfasningen i Danske Hoteller A/S vil blive afholdt nogle omkostninger, som udgiftsføres over driften i implementeringsåret i henhold til vore regnskabsprincipper.

Handelen er betinget af tilfredsstillende due diligence.

Nærmere kan oplyses ved henvendelse til bestyrelsesformand Erik Sophus Falck +45 40 13 53 73