Haderslev, den 4. januar 2016

Nordborg hotel vil få ny opblomstring!

Nørherredhus Hotel & Konferencecenter er pr. 01.03.2016 solgt til Danske Hoteller A/S og vil blive et endnu større aktiv for Als, idet hotellet vil blive udvidet med mindst 20 ekstra værelser, ligesom hotellet vil blive stærkt markedsført af Danske Hoteller A/S.

Efter at det er lykkedes at skaffe lokal opbakning til projektet og kapitaludvidelsen i Danske Hoteller A/S er succesfuldt gennemført, har ejerne af Nørherredhus Hotel & Konferencecenter og Danske Hoteller A/S i dag underskrevet en aftale hvorefter Danske Hoteller A/S overtager hotellet med virkning fra den 01.03.2016.

Det helt afgørende var, at der kom den lokale opbakning, og den var til stede og med den salgsmæssige styrke, som Danske Hoteller A/S besidder forventes det at hotellet vil nu få en stærkt stigende aktivitet til stor gavn for hotellet som for lokalområdet..

"Vi går som selskab nu selv ind med de ca. 7 millioner kroner, der yderligere skal til for at opgradere hotellet, og vi ser frem til at udnytte det store potentiale, som vi tror, hotellet besidder" forklarer bestyrelsesformand for Danske Hoteller A/S, Erik Sophus Falck.

"Vi er meget glade for at hotellet nu er kommet ind i en Dansk ejet kæde, og vi tror også, at det vil styrke vort lokalområde", siger Christen Espersen, der repræsenterer de tidligere ejere.

Yderligere oplysninger:

Erik Sophus Falck: +45 4013 5373
Christen Espersen:  +45 4028 4849
Dorte Brandt +45 2913 2992