Til aktionærer i Danske Hoteller A/S

Bestyrelsen har herved fornøjelsen at invitere dig til selskabets ordinære generalforsamling:

Torsdag d. 17. juni 2021 kl. 16.30

Golf Hotel Viborg
Hans Tausens Allé 2
8800 Viborg

På baggrund af Covid-19 afholdes der ikke investormøder i 2021.

Se indkaldelse og dagsorden her


Alle aktionærer, der er registreret i ejerbogen, har adgang til generalforsamlingen, hvis de bestiller et adgangskort senest mandag den 14. juni 2021 kl. 10.00.

Hvis man er forhindret i at møde op til generalforsamlingen, er der mulighed for at afgive fuldmagt, hvor fristen er mandag den 14. juni 2021 kl. 10.00.

Aktionærer kan desuden stemme ved brev. Her er fristen onsdag den 16. juni 2021 kl. 10.00. 

Hent tilmeldingsblanket   Hent fuldmagtsblanket    Hent brevstemmeblanket

Adgangskort og fuldmagt/brevstemme kan bestilles/afgives elektronisk på InvestorPortalen på www.vp.dk/gf (systemkrav: javascript skal være installeret på din computer).

På InvesterPortalens hjemmeside kan du logge dig ind via dit NemID, eller du kan vælge at oprette et VP-ID, som ikke kræver NemID (f.eks. hvis du logger på på vegne af en virksomhed).

Har du ikke adgang til en computer, kan adgangskort og fuldmagt/brevstemme bestilles/afgives ved at returnere en af de ovenstående blanketter i udfyldt og underskrevet stand enten på mail til:

vpinvestor@vp.dk

eller pr. brev til:

VP Investor Services A/S
Weidekampsgade 14
2300 København S

På grund af den aktuelle situation med Covid-19 og for at minimere spredningen af virus så meget som muligt opfordres alle aktionærer i videst muligt omfang til ikke at deltage fysisk i den ordinære generalforsamling.

Hvis du er syg, utilpas eller på anden måde har mistanke om, at du kan være smittet med Covid-19, beder vi dig blive hjemme. Aktionærer opfordres i stedet til at stemme ved brev eller give fuldmagt til bestyrelsen, jf. beskrivelse på bilaget vedr. brevafstemning eller afgivelse af fuldmagt.

Hvis du deltager i generalforsamlingen, bør du bære mundbind og i øvrigt følge Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Der skal vises coronapas ved indgangen i henhold til Sundhedsmyndighedernes regelsæt.

Der vil efter generalforsamlingen IKKE være noget arrangement.

Info vedr. adgangskort

Danske Hoteller udsender adgangskort via mail. Dette kræver, at din mailadresse er registreret på investorportalen. Vi skal derfor opfordre dem, der ikke har fået registreret deres mail hos os om at gøre dette.

Send oplysningerne til: lise.abildgaard@slet-dette.danske-hoteller.dk eller jeo@slet-dette.danske-hoteller.dk. Det er også muligt at registrere mailadressen i forbindelse med tilmelding på Investorportalen.