Til aktionærer i Danske Hoteller A/S

Bestyrelsen har herved fornøjelsen at invitere dig til selskabets ordinære generalforsamling:

Torsdag d. 17. juni 2021 kl. 16.30

Golf Hotel Viborg
Hans Tausens Allé 2
8800 Viborg

På baggrund af Covid-19 afholdes der ikke investormøder i 2021.

Se indkaldelse og dagsorden her

På grund af den aktuelle situation med Covid-19 og for at minimere spredningen af virus så meget som muligt opfordres alle aktionærer i videst muligt omfang til ikke at deltage fysisk i den ordinære generalforsamling.

Hvis du er syg, utilpas eller på anden måde har mistanke om, at du kan være smittet med Covid-19, beder vi dig blive hjemme. Aktionærer opfordres i stedet til at stemme ved brev eller give fuldmagt til bestyrelsen, jf. beskrivelse på bilaget vedr. brevafstemning eller afgivelse af fuldmagt.

Hvis du deltager i generalforsamlingen, bør du bære mundbind og i øvrigt følge Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Der skal vises coronapas ved indgangen i henhold til Sundhedsmyndighedernes regelsæt.

Der vil efter generalforsamlingen IKKE være noget arrangement.

Info vedr. adgangskort

Danske Hoteller udsender adgangskort via mail. Dette kræver, at din mailadresse er registreret på investorportalen. Vi skal derfor opfordre dem, der ikke har fået registreret deres mail hos os om at gøre dette.

Send oplysningerne til: lise.abildgaard@slet-dette.danske-hoteller.dk eller jeo@slet-dette.danske-hoteller.dk. Det er også muligt at registrere mailadressen i forbindelse med tilmelding på Investorportalen.