Se vores mange skønne forårsophold

Nyd foråret i Danmark. En skøn årstid. Smukke solopgange mod øst. Solstråler der rammer i ansigtet, stadig kølige vinde, tiltagende farver i naturen. Vi kigger fremad og glæder os til lyse dage og varme. Kom ud i naturen, vær aktiv og oplev alle de fantastiske sider vores skønne land byder på. Vi har et hav af spændende attraktioner. Visuelle, oplysende og inspirerende. Det danske køkken, som spænder vidt. God dansk mad, gourmet, det nordiske køkken, vegansk osv. Fysisk aktivitet af enhver karakter. Shoppemuligheder. Kig jer omkring. Mulighederne er så mange. Inviter din partner og familie med og skab nye minder.

Kør hjemmefra, nyd en landsdel I ikke tidligere har besøgt. Overnat hos Danske Hoteller A/S - vi består af 26 individuelle hoteller og charmerende kroer fordelt over hele landet. Vi står klar til at byde jer velkommen.

Og husk... vi reder sengen, laver maden og ta'r opvasken - så I kan nyde ferien.


Vi har samlet vores skønne forårsophold i oversigten nedenfor.

Der kommer løbende nye til, så kig ind igen..

Hvor skal turen gå hen?


Ferie i Danmark
SE FLERE FORÅRSOPHOLD

Årstidens ophold på udvalgte hoteller

Danmark er skøn på alle tider af året! Uanset hvornår du besøger, tilbyder udvalgte hoteller en uforglemmelig oplevelse, der omfavner sæsonens unikke charme.

Udforsk landets skiftende landskaber og bliv forkælet med skønne måltider baseret på årstidens råvarer.

Se mere

Hotelophold i Danmark

Fandt du ikke det perfekte ophold?

Gå på opdagelse blandt vores mange andre ophold. Med over 26 hoteller rundt i Danmark, kan vi tilbyde lidt til enhver smag. Prøv vores revyophold, ophold med wellness, musik og dans eller noget helt tredje.

Se mere