Hoteller og kroer i Danmark

OVERNATNING MED MORGENMAD
for 2 personer...

Vælg blandt 26 unikke hoteller og kroer rundt i hele Danmark

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i delt standardværelse
  • Morgenbuffet

Vi glæder os til at give jer et dejligt ophold!

SE PRISER LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN

Oplev foråret med hjerte og sjæl

hos Danske Hoteller A/S - 26 hoteller og charmerende kroer

Forårssæsonen hos Danske Hoteller A/S byder på mere end blot et kort stop på turen. Det er en invitation til at sætte tempoet ned og virkelig opleve hvert øjeblik. 

Med særligt nedsatte priser i april, maj og juni, åbner vi dørene til vores 26 charmerende hoteller og kroer, som er dit udgangspunkt for ægte, nede på jorden oplevelser. 

Disse steder er perfekt placeret udenfor storbyer og travlhed for at omfavne Danmarks smukke natur, de mange spændende seværdigheder og unikke oplevelser, som giver dig mulighed for at opdage lokalområdets skønheder, at komme helt tæt på og mærke efter. Øjeblikke som sætter sig som skønne minder for altid.

Vores pakketilbud er varierede men nøje tilpasset dem, der søger nærvær og ro. En pause, når hverdagen tillader det.  Velsmagende måltider, et dejligt glas vin, lyse og venlige værelser og rammerne til kunne nyde og sætte pris på livet, som det er lige her og nu.

Find dit perfekte ophold på danske-hoteller.dk og book nu!

 

VIL DU VÆRE LIDT EKSTRA VIP
... og få lidt mere for pengene?

Bliv fordelsgæst, book online og optjen samtidig bonus 2,5% på dine køb til nye ophold. Det kræver kun din mailadresse. Du siger samtidig ja tak til at modtage vores nyhedsmail.

Bliv fordelsgæst og tilmeld dig straks her

Forårspriser ved Danske Hoteller A/S

Hvor skal turen gå hen?