Vi byder dig velkommen til Esbjerg, Danmarks 5. største by – den sydvestjyske hovedstad

Beliggenheden kan ikke være bedre! Midt i city med gåafstand til alle storbyens seværdigheder samt blot få minutters kørsel til Vesterhavets hvide strande, klitplantager, skove, dyrehave og internationale golfbaner.

Du kan køre direkte til hotellet og benytte vores P-plads gratis!

Esbjergs unikke ”skakbræt-byplan” har også i centrum et velfungerende vejnet, der gør det let for bilister at komme til og fra hotellet – ind og ud af byen.

Til fods har du blot et ”stenkast” til Torvet med dejligt café-miljø (skøjtebane om vinteren) – og til det utzonske musik- og teaterhus, Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Bymuseum, Bogtrykmuseet, det rytmiske spillested Tobakken – eller det dynamiske internationale havneanlæg med store skibe, boreplatforme, rejekuttere, fiskebutikker og restauranter.

Hotellets P-plads er desuden i direkte forbindelse med Kongensgade – Danmarks længste gågade, der som et hele udgør et fantastisk indkøbscenter med spændende specialbutikker, modeshops m.v.

Tag en tur ud til kæmpeskulpturen Mennesket ved Havet (de fire hvide mænd), Nordens ældste by Ribe (1300 år), Legoland eller ti minutters færgetur til vidunderlige Fanø.

På Hotel Ansgar kan du finde fred og ro – og så alligevel være tæt på alt det, du gerne vil opleve.